Tone Damli:

- Veldig intenst og heftig

Åpner seg om ryktene som sirkulerte under« Skal vi danse».

TREDJE PLASS: 18 år gamle Tone Damli og Tom-Erik Nilsen under «Skal vi danse» i 2006. Foto: Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
TREDJE PLASS: 18 år gamle Tone Damli og Tom-Erik Nilsen under «Skal vi danse» i 2006. Foto: Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

Det begynner å bli noen år siden Tone Damli (34) danset seg til en tredjeplass i «Skal vi danse» med dansepartneren Tom-Erik Nilsen (35) i 2006.

I årets sesong vender gamle deltakere og proffdansere tilbake til parketten, og Tom-Erik Nilsen er en av de seerne får et gledelig gjensyn med. I denne sesongen danser han med Kari Traa (48).

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Damli valgte på sin side å takke nei til å være med i årets sesong.

Tilbake i 2006 florerte det imidlertid av spekulasjoner på om det var noe mer enn vennskap mellom Damli og Nilsen.

- Hadde det så gøy

I denne ukens episode av podkasten «Skal vi danse», ledet av programlederne Helene Olafsen (32) og Anders Hoff (46) åpner Damli seg om hva som egentlig skjedde mellom danseparet for 16 år siden.

På spørsmål fra Hoff om ryktene som gikk mellom dem på den tiden, innleder Damli svaret med å si at dansepartneren faktisk hadde kjæreste på den tiden.

16 ÅR SIDEN: Det har gått 16 år siden Tone Damli var med i TV 2-programmet. Foto: Erlend Aas / NTB
16 ÅR SIDEN: Det har gått 16 år siden Tone Damli var med i TV 2-programmet. Foto: Erlend Aas / NTB Vis mer

- En ting som er sikkert når man er med i «Skal vi danse» er at du blir veldig tett med dansepartneren din. Jeg og Tom-Erik hadde det så gøy, og tok nok egentlig litt lett på alle dansetreningene. Ja, vi trente veldig mye, men vi lo og koste oss og vi hang sammen nesten 24 timer i døgnet, sier Damli, før hun fortsetter:

- Vi ble fryktelig gode venner. Jeg var med han hjem til Bergen en gang og han var med meg til Sogndal en gang, vi ble veldig, veldig gode venner.

KRITIKK: Kollega Bjørn Wettre Holthe gir programleder Helene Olafsen en skjennepreken etter «Skal vi danse»-premieren. Video: Luna Lea / TV 2. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer

Likevel avviser Damli at de var mer enn bare gode venner, og legger til at man blir oppslukt av å være inne i danseboblen.

- Vi hadde det veldig gøy, jeg og Tom-Erik, og jeg ble veldig glad i han. Men så tok det så brått slutt, ikke at vennskapet tok slutt, men man stakk hull på boblen da det var ferdig. Så da hang vi ikke så mye mer sammen. Så det var de ti ukene der som ble veldig intenst og heftig.

Damli selv tror at ryktene kom som følge av at det for eksempel ikke fantes Instagram og Jodel på den tiden, og utdyper med at det hele kanskje fremsto som mer spennende og utilgjengelig.

Tone Damli har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser. Det har hittil ikke lyktes Se og Hør å komme i kontakt med Tom-Erik Nilsen.

SKJULTE MAGEN: I et intervju med Tone Damli fikk vi svar på hva hun hadde skjult for Rød Løper. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Kine Falch. Vis mer

Et halvt liv i rampelyset

Damli har lenge vært en av Norges største kjendiser, helt siden hun som tenåring dukket opp i sangkonkurransen «Idol» i 2005. Da kom hun på andreplass og ble slått av Jorun Stiansen (38).

Det betyr at hun har levd mer eller mindre halve livet i rampelyset, og tidligere i år innrømmet hun overfor Se og Hør at det ikke alltid bare er fryd og gammen.

- Jeg har levd halve livet mitt i dette «lyset», og har etter hvert skjønt at det ikke bare betyr oppturer. Det lærer én seg på en måte å leve med, selv om det er fryktelig kjipt når det negative står på. Men jeg tenker at det likevel har gått og går veldig bra. Og jeg er fortsatt veldig glad for at jeg får gjøre det jeg gjør, fortalte Damli til Se og Hør.

STOLT: Både storebror Tom-Erik og Jørgen Nilsen er å se på parketten med hver sin kjendis i «Skal vi danse» denne høsten. Men ikke nok med det. Jørgens forlovede, Helene Olafsen, debuterte som programleder lørdag 27. august. Dette syntes Jørgen om kjærestens debut. Reporter: Thea Hope. Video: Jenny Aas / Rød løper Vis mer

LES OGSÅ: - Må gjøre noe med levesettet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer