Gunhild Stordalen:

- Veldig gøy og ganske flaut

Gunhild Stordalen innså ikke forsidetabben før det var for sent.

KLESTABBE: Gunhild Stordalen forteller Se og Hør om flausen bak Dagsavisen-portrettet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
KLESTABBE: Gunhild Stordalen forteller Se og Hør om flausen bak Dagsavisen-portrettet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Som regel får lege og EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen (42) oppmerksomhet for sitt klimaengasjement, åpenheten rundt sykdommen systemisk sklerose eller det tidligere ekteskapet til hotellkongen Petter Stordalen (59).

Nå får imidlertid 42-åringen oppmerksomhet for noe helt annet.

For da Stordalen nylig stilte i et juleportrett med Dagsavisen, tenkte hun at røde julegensere på både henne selv og hunden Rammstein ville passe ypperlig for anledningen.

Det var derimot en kommentar fra lillebroren som fikk Stordalen til å innse den pinlige klestabben.

I en episode 8. august av «Naked and Afraid» er det en detalj som vekker oppsikt. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Reinsdyrsex på avisforside

- Han spurte om det ikke var litt i overkant å stille på coveret av Dagsavisen med reinsdyr-sex over hele brystet, skriver Gunhild i en SMS til Se og Hør.

For både EAT-grunnleggeren og Grand danoisens bryst var prydet med mønster av reinsdyr i hyrdestund.

Gunhild sier valget falt på akkurat denne julegenseren på grunn av fargen og det diskré mønsteret, uten å se nærmere på detaljene på genseren.

- Hva tenkte du da du innså tabben?

- Veldig gøy og ganske flaut. Men om det er noe vi alle trenger mer av i julen så er det «peace and love». Julegenser-Rudolf leverer som bare det. Dessuten er jeg jo veldig for at ville dyr formerer seg, og mer humor inn i alt alvoret.

En tilbakemelding fra Dagsavisen har likevel latt vente på seg, men Stordalen krysser fingrene for at det hele tas med et smil. Kanskje får avisen dra nytte av situasjonen, håper hun.

- Det kan jo hende portrettet får litt ekstra spredning på grunn av dette.

LES OGSÅ: Kongefamilien: Nytt familiemedlem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer