Helene Spilling om Aleksander Hetland:

- Veldig glad i hverandre

Duoen har blitt godt kjent etter de var dansepartnere i høst.

HOLDER KONTAKTEN: Helene Spilling forteller at hun fortsatt holder kontakten med «Skal vi danse»-dansepartneren Aleksander Hetland. Reporter: Sofie Losen. Video: Nora Skavhaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hele høst har TV-glade nordmenn kunnet følge Aleksander Hetland (39) og hans dansepartner Helene Spilling (26) i «Skal vi danse». Duoen tok seg helt til semifinalen, hvor de måtte se seg slått av Jørgine Massa Vasstrand (33) og Santino Mirenna (29) - som til slutt endte på en andreplass.

Spilling er ikke lenger er å se i beste sendetid på TV 2 hver lørdag, men hun kommer likevel til å dukke opp på skjermen fremover.

HOT: Dette svarte de om romanseryktene mens de fremdeles var med i dansekonkurransen. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Gruer meg

Proffdanseren er nemlig aktuell i NRKs nye julesatsning, «24 stjerners julekalender», som vil gå på statskanalen hele adventstiden.

- Jeg gruer meg masse og er veldig redd for at alle kommer til å miste all respekt for meg, kunne hun fortelle overfor Se og Hør på premierefesten.

JULEAKTUELL: Helene Spilling er aktuell med NRKs nye julekalender «24 stjerners julekalender». Foto: Espen Solli / Se og Hør
JULEAKTUELL: Helene Spilling er aktuell med NRKs nye julekalender «24 stjerners julekalender». Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

- Men jeg tenker det er en fin måte å se meg fra en annen side. Man er vant til å se meg danse og være glamorøs i glitrende kjole, men det er jeg ikke her for å si det sånn, la hun til.

SKAL VI DANSE: Helene Spilling og Alexander Hetland svarte på romanseryktene under premieren på «Skal vi Danse - Allstars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Holder kontakten

Spilling forteller at høsten med «Skal vi danse» er veldig intens, men at det blir en veldig brå slutt når det hele plutselig er over. Nå er det nesten tre uker siden finalen, likevel befinner hun seg fortsatt i «realityboblen» - i alle fall litt.

- Jeg er sånn halvveis ute av den, men på en måte ikke. Jeg er fortsatt i de samme lokalene hver dag, også har jeg klart å få med meg Aleks på svingkurs nå, så da får jeg sett han en gang i uka, røper 26-åringen.

Svingkurset er det hun selv som står for, så hun får derfor ikke danset med TV-partneren. Hun trives riktignok også godt med å observere ham danse med noen andre, og avkrefter at hun blir sjalu.

- Nei, jeg synes det er veldig gøy. Det er veldig hyggelig å se ham i studio og se ham fortsette å utvikle seg som danser.

SLIKKET: Det ble en het dans mellom Aleksander Hetland og Helene Spilling i «Skal vi danse». Video: TV 2. Repoter: Luna Lea Vis mer

- Så dere holder fortsatt kontakten altså?

- Jaja, vi kommer til å holde kontakten. Vi har jo hatt en reise sammen med både oppturer og nedturer, så man blir godt kjent og veldig glad i hverandre.

LES OGSÅ: Casper Ruud hyller kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer