Vanessa Rudjord:

- Veldig glad for at datteren fikk Alexandra som stemor

Det å dele datteren sin med Alexandra Joner ble helt annerledes enn Vanessa Rudjord hadde trodd og fryktet.

FORBILDER: Alexandra Joner (t.v) er kjæreste med Runar Vatne, som har datteren Luca fra et tidligere forhold med Vanessa Rudjord (t.h). Foto: NTB Scanpix
FORBILDER: Alexandra Joner (t.v) er kjæreste med Runar Vatne, som har datteren Luca fra et tidligere forhold med Vanessa Rudjord (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere Costume-redaktør, Vanessa Rudjord (42), er for tiden aktuell med podkasten «Synnøve og Vanessa», som hun har med venninnen Synnøve Skarbø (47).

Rudjord er mamma til to barn, datteren Luca (10), som hun har sammen med eksmannen Runar Vatne (42), og sønnen Harley som hun fikk i 2016 med sin nåværende kjæreste, Jonas Forsang Moksnes (37).

I den nyeste episoden av podkasten, avslører Vanessa at hun tenkte mye på hvordan hun kom til å reagere når eksen fikk seg ny kjæreste.

I 2013 ble Runar Vatne sammen med popstjernen Alexandra Joner (28). De to har vært sammen siden, og 28-åringen har lenge snakket om at kjæresten snart burde fri.

Nå forteller Vanessa Rudjord om hvordan hun opplevde at datteren Luca fikk Alexandra Joner som stemor, og hvordan dette ble helt annerledes enn hun først hadde trodd og fryktet.

- Han fikk seg ei som var skam-pen, hadde rosa, langt hår, negler med diamanter og samme musikksmak som Luca. Hun er danser og artist. Og alle i klassen til Luca var fan av henne. Den aller største fanen var jo Luca selv, sier Rudjord i podkasten.

Alexandra Joner om bryllupsplaner Vis mer

Blir oppriktig glad

Den tidligere redaktøren sier at hun faktisk ble veldig glad for at datteren fikk en stemor.

- Det man er mest redd for er jo at den nye kjæresten ikke skal like ungen din, og at Luca ikke skulle ha det bra der. Så da Luca, med stjerner i øynene, fortalte om ting hun hadde gjort med Alexandra, og jeg så hvor mye hun likte henne, da ble jeg så glad, fordi da følte jeg at jeg ikke har gjort noe galt. Da forsto jeg at hun har det like fint der, forklarer 42-åringen i podkasten, og fortsatte:

- At han skulle finne en ny kjæreste var det jeg fryktet, og at hun skulle ta del i Lucas liv. Men det var faktisk bare en gave, forteller hun i den populære podkasten.

Mens Vanessa og Synnøve spilte inn podkast-episoden, var datteren sammen med faren og Alexandra på ferie i Kenya, hvor de også feiret Lucas 10-årsdag.

- Hun kunne ikke fått en finere 10-årsdag enn den sammen med Runar og Alex, la Vanessa til.

Alexandra Joner ble glad for å høre om de fine ordene hun fikk av Vanessa.

- Det er veldig hyggelig å høre, sier hun til Se og Hør om Vanessas uttalelser.

Vanessa Rudjord var gift med komiker Thomas Giertsen (47) fra 2001 til 2006. Historier fra deres ekteskap dukker også opp i podkasten i ny og ne.

I sommer har hun vært på ferie i Frankrike med kjæresten Jonas Forsang Moksnes og sine to barn. Hun delte bilder fra familieferien på Instagram:

Sommerferie: Dag 2🇫🇷

A post shared by Vanessa Rudjord (@vanessarudjord) on

Skilsmissemamma

42-åringen driver sin egen blogg, og har tidligere fått mye oppmerksomhet for sitt åpenhjertige blogginnlegg om barnefordeling.

I 2015 publiserte hun et innlegg med tittelen «Skilsmissemamma». På bloggen beskrev hun hvordan hun først kjempet for å få omsorgen for datteren da hun ble skilt, men at hun i dag er glad for at det endte med en delt ordning.

I etterkant av dette fortalte Vanessa til Se og Hør at hun hadde mottatt mange rørende tilbakemeldinger.

42-åringen fortalte den gang at hun var livredd for reaksjonene og at tilbakemeldingene begynte å renne inn utover dagen.

- Jeg fikk mail fra fedre og mødre i samme situasjon, men også rørende mailer fra foreldre som hadde valgt å bli i dårlige forhold for de ikke kunne se for seg å dele barna, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Derfor har hun endret navn på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer