Louise Angelica Riise raser mot Norwegian:

- Veldig frustrerende

Mener situasjonen ble håndtert på en dårlig måte.

RAKK IKKE FLYET: Louise Angelica Riise og sønnen måtte ta et senere fly på grunn av bagasjekasoet på Gardermoen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
RAKK IKKE FLYET: Louise Angelica Riise og sønnen måtte ta et senere fly på grunn av bagasjekasoet på Gardermoen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag morgen ble det meldt om problemer med bagasjebåndene på Gardermoen. Avinor opplyste om at problemene kunne medføre noe venting for alle passasjerer, men at det ikke påvirket flytrafikken.

Louise Angelica Riise (33) endte opp midt i problemene. Hun beskriver et kaos uten like og stusser over Norwegians håndtering av situasjonen.

- Det er veldig frustrerende å måtte løpe fra den ene enden til den andre, uten å få noe som helst informasjon, forteller hun til Se og Hør.

Mistet flyet

Mandag morgen var Riise og sønnen Colin (3) på plass på Oslo Lufthavn for å reise og besøke treåringens far, tidligere fotballspiller John Arne Riise (42).

Synet som møtte dem var lange køer og et stort kaos.

EKSER: Louise Angelica Riise og John Arne Riise dukket opp sammen på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

33-åringen hadde allerede sjekket inn via appen, og stelte seg i bagasjekøen. Der fikk de beskjed om at båndet ikke funket og at de derfor måtte stille seg i en annen kø - den lange køen som gikk gjennom «så å si hele flyplassen».

Riise skjønte at de hadde dårlig tid og stelte seg febrilsk bakerst i køen. Underveis skjønte hun at de ikke kom til å rekke flyet og prøvde derfor å få informasjon fra de ansatte.

- Jeg skjønte jo at det flyet, det kommer vi ikke med på.

BIG SPENDER: John Arne Riise fikk kjørt seg i TV-programmet «I lomma på Slije». Video: TV3/Viafree Vis mer

Må punge ut

Hun forteller at siden billettene ikke var kjøpt direkte fra Norwegian, måtte de nærmest ordne opp helt selv.

- Vi måtte bare ut av køen og ta med alt av kofferter. Billetten kunne ikke bookes om, så vi måtte kjøpe nye. 3500 kroner ble det. Flyet gikk ikke før klokken 16.30.

På dette tidspunktet hadde hun lite informasjon om hva som var årsaken til de lange køene og store forsinkelsene.

KREVER SVAR: Louise Angelica Riise mener det var lite informasjon å få. Foto: Privat
KREVER SVAR: Louise Angelica Riise mener det var lite informasjon å få. Foto: Privat Vis mer

- Jeg skjønner at tekniske feil kan oppstå, sånt skjer. Men det var ingen informasjon, ingen hjelp og ingen hensyn til at jeg hadde med meg et lite barn. Det er ganske frustrerende.

Les svaret til Norwegian lengre ned i artikkelen!

Hun forteller videre at de først sto i kø i opptil en time, etter dette måtte de kjøpe nye billetter og dermed stå i samme kø igjen.

FOTBALL-BRÅK: I et fly stappfullt av berusede Manchester United-fans, fikk flyvertinnen Chloe Harrison (25) en ubehagelig opplevelse. Video: Kennedy News & Media Vis mer

Takknemlig for sønnen

Mandagen ble altså i stor grad tilbrakt på flyplassen for Riise og sønnen, ettersom de måtte vente rundt ni timer før før det nye flyet gikk.

- Det er frustrerende når man har små barn med seg, men heldigvis er jeg velsignet med en sønn som er så snill og tålmodig.

Hun forteller at de hadde med kjeks og prøvde å gjøre det beste ut av det, og roser også sønnens tålmodighet.

Likevel er det kjedelig å miste en hel dag med Colins far.

OVERSKRIFTER: Den amerikanske friidrettsstjernen Sha’Carri Richardson stjal på nytt overskrifter. Denne gangen for å ha blitt kastet ut av et fly, og publisert video av hendelsen på sosiale medier. Video: ShaCarri Richardson / Instagram Vis mer

- Jeg forstår at problemene med bagasjebåndet ikke nødvendigvis er Norwegians feil. Men det har vært veldig vimsete håndtert med null informasjon. Derfor synes jeg de må vite hvordan kundene deres blir behandlet, mener Riise.

Hun håper nå på en bedre løsning ved liknende situasjoner i fremtiden.

Beklager

Kommunikasjonssjef i Norwegian, Charlotte Holmbergh, forteller til Se og Hør at flyselskapet beklager opplevelsen Riise hadde.

- Det har dessverre vært noen utfordringer med bagasjehåndteringen på Gardermoen. Vi beklager problemene dette kan ha forårsaket våre reisende, og det er veldig trist at denne passasjeren gikk glipp av et fly på grunn av det, sier Holmbergh til Se og Hør.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Vi prøver alltid å informere våre kunder om det er noen uregelmessigheter som kan påvirke reisen, så det er trist å høre at denne reisende ikke føler at hun har fått nok informasjon fra oss. Vi setter pris på tilbakemeldinger og skal undersøke om vi kan forbedre måten vi informerer og hjelper kunder på.

LES OGSÅ: Skeptisk: - Jobber ikke hardt nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer