«Funkygine»:

- Veldig frustrerende

«Funkygine» har sett seg lei ubudne gjester.

- EN KJEDELIG TING: Jørgine Massa Vasstrand sier hun nå ser seg nødt til å be ubudne gjester om å ikke oppsøke eiendommen hennes. Foto: NTB scanpix
- EN KJEDELIG TING: Jørgine Massa Vasstrand sier hun nå ser seg nødt til å be ubudne gjester om å ikke oppsøke eiendommen hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Jørgine Massa Vasstrand (30), bedre kjent som «Funkygine», har fått mye oppmerksomhet de siste åra. Bloggen hennes om trening, livsstil og familie ble brått en av landets mest leste, og i ettertid fulgte tv-serier på både TV 2 og VG. Hun har over 620 000 følgere på Instagram, og har mange fans.

Da hun var med i «Skal vi danse» i høst, var hun en åpenbar favoritt. I pausene kunne hun så vidt bevege seg uten at publikummere stilte seg i kø for å få en selfie med treningsinfluenseren. Selv om oppmerksomheten har bidratt til mye positivt, har det også negative konsekvenser.

I en rekke videoer på Instagrams historiefunksjon tar hun nå et oppgjør med ubudne gjester, som til stadighet dukker opp på tomta hennes på Jessheim. Hun har selv delt flere bilder av huset på både tv og i egne kanaler, og mange har derfor trolig et tydelig inntrykk av hvor hun, ektemannen og de tre barna hennes bor.

- Frustrerende

Det gjør det derimot ikke greit å oppsøke dem, slår hun fast.

Nettavisen var først ute med å omtale saken. I serien på flere videoer forteller Vasstrand at hun burde ha sagt fra om dette tidligere, men at hun nå ser seg nødt til å gi beskjed.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer