«Funkygine»:

- Veldig frustrerende

«Funkygine» har sett seg lei ubudne gjester.

- EN KJEDELIG TING: Jørgine Massa Vasstrand sier hun nå ser seg nødt til å be ubudne gjester om å ikke oppsøke eiendommen hennes. Foto: NTB scanpix
- EN KJEDELIG TING: Jørgine Massa Vasstrand sier hun nå ser seg nødt til å be ubudne gjester om å ikke oppsøke eiendommen hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Jørgine Massa Vasstrand (30), bedre kjent som «Funkygine», har fått mye oppmerksomhet de siste åra. Bloggen hennes om trening, livsstil og familie ble brått en av landets mest leste, og i ettertid fulgte tv-serier på både TV 2 og VG. Hun har over 620 000 følgere på Instagram, og har mange fans.

Da hun var med i «Skal vi danse» i høst, var hun en åpenbar favoritt. I pausene kunne hun så vidt bevege seg uten at publikummere stilte seg i kø for å få en selfie med treningsinfluenseren. Selv om oppmerksomheten har bidratt til mye positivt, har det også negative konsekvenser.

SINT: Det blir amper stemning i «Funkyfam» når Jørgine besøker moren sin i Ålesund. Video: TV 2 Sumo/Rød Løper Vis mer

I en rekke videoer på Instagrams historiefunksjon tar hun nå et oppgjør med ubudne gjester, som til stadighet dukker opp på tomta hennes på Jessheim. Hun har selv delt flere bilder av huset på både tv og i egne kanaler, og mange har derfor trolig et tydelig inntrykk av hvor hun, ektemannen og de tre barna hennes bor.

- Frustrerende

Det gjør det derimot ikke greit å oppsøke dem, slår hun fast.

Nettavisen var først ute med å omtale saken. I serien på flere videoer forteller Vasstrand at hun burde ha sagt fra om dette tidligere, men at hun nå ser seg nødt til å gi beskjed.

TAPTE: Jørgine Massa Vasstrand innrømmer at det var kjipt å tape finalen. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg må ta opp en litt kjedelig ting, det er noe jeg burde snakket om for lenge siden. Jeg må be folk om å slutte å komme dit vi bor. Slutte å kjøre inn på boligfeltet, rygge inn på eiendommene til naboene våre for å snu etter at de har fått et glimt av gud vet hva. Slutte å stå utenfor gjerdet, slutte å luske rundt her. Det er her vi bor, dette er vårt fristed, sier hun i videoen, og fortsetter:

- Vær så snill, slutt å komme hit. Det er veldig frustrerende og irriterende for naboene våre, og det er egentlig ikke greit.

30-åringen forklarer at hun gjerne slår av en prat eller stiller opp på bilder om man møter henne tilfeldig på gata, men hun skulle altså helst sett at folk ikke oppsøkte eiendommen hennes. Ifølge Vasstrand er det både voksne og barn som kommer innom, noe som åpenbart kan være krevende til tider.

Overfor Nettavisen forklarer influenseren at hun ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

- Jeg ønsker ikke å lage noe «fuss» av det. Jeg ønsker ikke å si noe mer rundt det som blir sagt på Instagram. Jeg henviser bare til det, forteller hun til avisa.

Hun utdyper altså ikke hvor hyppig problemet er, men håper at det avtar nå.

SELSKAP: Da Jørgine Vasstrand ba kjente og kjære til feiring, var det ikke alle som overholdt reglene og hun fikk besøk av politiet. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Eiendomsbråk

De siste ukene har Vasstrand vært i mediene i forbindelse med flere saker omhandlende bolig. De har derimot ikke handlet om huset på Jessheim, men om andre eiendommer hun og ektemannen har kjøpt eller solgt. På tirsdag ble det kjent at hun hadde impulskjøpt en hyttetomt.

Til Se og Hør fortalte Vasstrand at de allerede har begynt å se etter hytte, men hun la ikke skjul på at det er mye å velge mellom. Trebarnsmoren røpet at de allerede har startet prosessen med å ta kontakt med folk som kan hjelpe til med byggingen.

Selv om kjøpet av tomta var en spontan avgjørelse, trenger hun heller ikke lang tid på resten av prosessen. Til Se og Hør sa hun at de håper at hytta står klar allerede innen året er omme.

- Jeg blir jo veldig utålmodig og ønsker å sette opp hytta før jul. Så hvis alt går i orden kan vi starte å bygge i august. Men det er mange ledd man skal gjennom før den tid, sa hun.

Nyheten om spontankjøpet kom få dager etter at det ble kjent at bloggeren må punge ut til sammen 223 188 kroner etter å ha tapt en sak i lagmannsretten.

TÅREVÅTT: I TV-serien «Funkyfam» får vi blant annet en innblikk i hvordan Jørgine Massa Vasstrand tilsynelatende har hatt et dårlig forhold med faren sin. Nå skal de lage kokebok sammen, og da blir hun tvunget til dra frem gamle minner. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

Vasstrand og ektemannen gikk i fjor til søksmål mot den foregående eieren av ekteparets tidligere bolig på Torshov i Oslo, etter funn av skjeggkre i leiligheten.

På bakgrunn av dette mente ekteparet at leiligheten var i vesentlig lavere stand enn de var blitt forelagt, og krevde prisavslag og erstatning på 634 000 kroner. Vasstrand fikk ikke medhold, og tapte saken i tingretten, som senere ble anket av ekteparet.

Da anken for to uker siden ble tatt opp i Borgarting lagmannsrett kom det fram i kjennelsen at anken forkastes, og dermed må ekteparet punge ut nevnte sum til motparten og AmTrust Europe.

LES OGSÅ: Hardt ut mot falske påstander

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer