BOR I OSLO: Lene og ektemannen Søren har leid en villa på Oslos beste vestkant, slik at Lene har et sted å bo når hun er i Norge.  Foto: SCANPIX
BOR I OSLO: Lene og ektemannen Søren har leid en villa på Oslos beste vestkant, slik at Lene har et sted å bo når hun er i Norge. Foto: SCANPIXVis mer

- Veldig deilig å slippe å sove på hotell

Aqua-Lene leier villa på Oslo vest...

SEHER.NO: Den norsk-danske popgruppa Aqua regjerte hitlistene verden over på midten av 90-tallet, og solgte svimlende 31 millioner plater.

Nå er supergruppa på full fart tilbake i rampelyset med singelen "Back to the 80s", og skal turnere Skandinavia rundt i sommer.

Vokalist og skuespiller Lene Nystrøm (35) var nylig i Norge i forbindelse med Petter Stordalens gjenåpning av hotellet Klubben i Tønsberg. Og 35-åringen, som har rukket å gifte seg med bandkollega Søren Rasted (39), samt få to søte barn, innrømmer overfor ukebladet Se og Hør, at det er godt å være "hjemme" igjen.

Så godt at hun nå har leid seg en villa på Oslos beste vestkant, skriver ukebladet.

Men noe permanent flytte til Oslo blir det ikke foreløpig.

- Det er veldig deilig å slippe å sove på hotellrom når jeg er her. Søren og jeg har diskutert å flytte permanent til Oslo, men akkurat nå er det utelukket på grunn av at han arbeider mye med musikk i Danmark. Men jeg tror ikke det er uaktuelt at vi kommer tilbake, sier hun til ukebladet.

Også Nystrøms manager, Ole-Fredrik Jonsbråten bekrefter at Lene nå har leid seg bolig.

- Det stemmer, og det er en romslig bopel hvor Lene kan være sammen med Søren og barna når hun er hjemme i Norge, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Klarer ikke bare være husmor!