- Veldig deilig å slippe å sove på hotell

Aqua-Lene leier villa på Oslo vest...

BOR I OSLO: Lene og ektemannen Søren har leid en villa på Oslos beste vestkant, slik at Lene har et sted å bo når hun er i Norge.  Foto: SCANPIX
BOR I OSLO: Lene og ektemannen Søren har leid en villa på Oslos beste vestkant, slik at Lene har et sted å bo når hun er i Norge. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norsk-danske popgruppa Aqua regjerte hitlistene verden over på midten av 90-tallet, og solgte svimlende 31 millioner plater. Nå er supergruppa på full fart tilbake i rampelyset med singelen "Back to the 80s", og skal turnere Skandinavia rundt i sommer. Vokalist og skuespiller Lene Nystrøm (35) var nylig i Norge i forbindelse med Petter Stordalens gjenåpning av hotellet Klubben i Tønsberg. Og 35-åringen, som har rukket å gifte seg med bandkollega Søren Rasted (39), samt få to søte barn, innrømmer overfor ukebladet Se og Hør, at det er godt å være "hjemme" igjen.Så godt at hun nå har leid seg en villa på Oslos beste vestkant, skriver ukebladet. Men noe permanent flytte til Oslo blir det ikke foreløpig. - Det er veldig deilig å slippe å sove på hotellrom når jeg er her. Søren og jeg har diskutert å flytte permanent til Oslo, men akkurat nå er det utelukket på grunn av at han arbeider mye med musikk i Danmark. Men jeg tror ikke det er uaktuelt at vi kommer tilbake, sier hun til ukebladet. Også Nystrøms manager, Ole-Fredrik Jonsbråten bekrefter at Lene nå har leid seg bolig. - Det stemmer, og det er en romslig bopel hvor Lene kan være sammen med Søren og barna når hun er hjemme i Norge, sier han. Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767! LES OGSÅ: - Klarer ikke bare være husmor!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer