Jennie Sofie og Tarjei Svalastog:

- Veldig deilig å ha et eget sted

Letter på sløret om samboerskapet med proffdanseren.

BLITT SAMBOERE: Jennie Sofie og Tarjei Svalastog trives godt som samboere. Foto: Skjermdump Instagram/Jennie Sofie
BLITT SAMBOERE: Jennie Sofie og Tarjei Svalastog trives godt som samboere. Foto: Skjermdump Instagram/Jennie Sofie Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rett før nyåret kunne influenser Jennie Sofie Lie Pickl (21) og proffdanser Tarjei Svalastog (23) dele gladnyheten om at de hadde fått kjøpt seg leilighet. Paret tok forholdet et steg videre kun ett år etter at forholdet deres ble kjent.

Kjøpet bød på litt forvirringer ettersom det tok litt tid før paret skjønte at de hadde fått kjøpt leiligheten. De tapte nemlig budrunden, men selgeren valgte å selge til paret likevel.

- Vi kjøpte uten å vite at vi kjøpte den, fortalte influenseren den gang på sin YouTube-kanal.

VIXEN: Rød løper intervjuer Jennie Sofie og Tarjei om hvordan de møtte hverandre. Vis mer

Gledet seg

Da Se og Hør snakket med dem før leilighetskjøpet var et faktum, kunne Jennie Sofie avsløre at hun var spent og gledet seg til samboerskapet.

Hun var også svært klar på hvordan de skulle fordele arbeidsoppgavene:

- Jeg skal lage mat og Tarjei skal vaske klær, også ser jeg for meg at jeg kommer til å være litt mer nøye med å sette på plass skoene og så videre.

SAMMEN: Slik ble Live Nelvik og Tore Sagen kjærester. Video: NRK Vis mer

20-åringen var også klar på at plassering hadde mye å si for hvor de skulle bosette seg. Hun er nemlig oppvokst på Nesodden og presiserte at hun hele livet har bodd nærme vannet og skogen.

Hun fikk imidlertid ønsket sitt oppfylt, og paret har nå vært bosatt på Nesodden i rundt to måneder.

- Veldig deilig

Se og Hør møtte nylig Jennie Sofie under lanseringsfesten til nettstedet «About You» og fikk høre hvordan samboerlivet har vært hittil.

- Det går veldig bra! Vi har kommet ganske greit på plass. Nå har vi hatt leiligheten i to måneder, tror jeg. Jeg har fått ordnet alt og det er deilig å ha det gjort. Så nå kan man bare bo der og kose seg, det er godt å ha et eget sted, fortalte hun.

KJÆRESTER: Emil Norderhaug og Ferdinand Rygh har holdt forholdet hemmelig frem til nå. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Steffen Pettersen Vis mer

På spørsmål om det å bo med Tarjei har bydd på noen overraskelser, svarte hun:

- Egentlig ikke! Vi har jo bodd sånn smått sammen i perioder hvor det var en uke der og en uke der. Så jeg føler at jeg har lært meg å kjenne han ganske bra, men det kommer jo sikkert ting etterhvert da.

- Så foreløpig går det bra da?

- Ja, foreløpig går det bra, lo hun.

LES OGSÅ: Bekrefter ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer