Vekttapet ødela sexlivet

- Kona mi syns ikke jeg var attraktiv lenger, sier filmstjernen Matthew McConaughey.

EKSTREMSLANKING: På settet til filmen «The Dallas Buyers Club» (til venstre) veide Matthew McConaughey bare 62 kilo. Den siste tiden har han brukt på å legge på seg igjen. Foto: All Over
EKSTREMSLANKING: På settet til filmen «The Dallas Buyers Club» (til venstre) veide Matthew McConaughey bare 62 kilo. Den siste tiden har han brukt på å legge på seg igjen. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Matthew McConaughey (43) har gjort enorm suksess i rollen som Ron Woodroof i den Oscar-nominerte spillefilmen «Dallas Buyers Club».

Men suksessen kom ikke uten en bakside.

Både McConaughey og medspiller Jared Leto (40) har fått mye oppmerksomhet på grunn av sine drastiske forvandlinger til filmen, der begge spiller HIV-pasienter.

UGJENKJENNELIG: I dramafilmen «The Dallas Buyers Club», som baserer seg på livet til aidssyke Ron Woodroof, er Matthew McConaughey knapt til å kjenne igjen. Filmen ble nylig Oscar-nominert. Foto: All Over Press
UGJENKJENNELIG: I dramafilmen «The Dallas Buyers Club», som baserer seg på livet til aidssyke Ron Woodroof, er Matthew McConaughey knapt til å kjenne igjen. Filmen ble nylig Oscar-nominert. Foto: All Over Press Vis mer

McConaughey gikk ned over 15 kilo, og ble til slutt så tynn at selv ikke hans egen kone klart å kjenne igjen ektemannen.

Det var derimot ikke bare gjennkjennelsesfaktoren som ble et problem for ekteparet. Filmstjernens kone fant nemlig ikke ektemannen, da Matthew var på sitt tynneste, attraktiv lenger.

- Det var nok ikke så attraktivt for henne å være intim med meg på den tiden, jeg så ut som en reptil. Det var et sjokk for meg også, men jeg klarte å holde ut for filmen sin del. Familien min så vekttapet fra dag til dag, så for de var det ikke et like stort sjokk som for publikum, men nå som jeg ser tilbake på det, så var det nok ikke lett for de heller, sier McConaughey ifølge The Sun.

Matthew McConaughey er nå aktuell i krimserien «True Detective», en HBO-serie som hittil har høstet strålende kritikker (ekstern lenke til MetaCritic).

LES OGSÅ:   - Jeg sov tre timer mindre om natten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer