<strong>FØR/NÅ:</strong> Jennifer Hudson har gått ned 40 kilo, og er mer stolt av vekttapet enn av Oscar-statuetten hun vant i 2006. Foto: Stella Pictures / All Over Press
FØR/NÅ: Jennifer Hudson har gått ned 40 kilo, og er mer stolt av vekttapet enn av Oscar-statuetten hun vant i 2006. Foto: Stella Pictures / All Over Press Vis mer

- Vekttapet mitt er større enn å få Oscar

Jennifer Hudson gikk ned 40 kilo.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen og skuespilleren Jennifer Hudson (29) slo gjennom etter at hun var med i «American Idol» i 2004. Og det var først etter at hun gjorde seg bemerket i Hollywood at hun forsto at hun veide for mye.

- Jeg visste ikke at folk så på meg som overvektig før jeg kom til Hollywood. Jeg trodde størrelsen min var perfekt, forteller hun i et intervju med bladet Self.

På den tiden var Hudson en størrelse 16 (tilsvarende XL, red. anm.).

- I nabolaget jeg kommer fra i Chicago er størrelse 16 helt vanlig. Men i Hollywood ser alle helt like ut, så jeg skilte meg ut.

I 2009 ble Hudson mamma til sønnen David. Siden den gang har hun gått ned hele 40 kilo, og viser nå ofte fram sin slanke figur.

- Jeg er mer stolt av vekttapet enn av Oscar-statuetten, forteller hun.

Stjernen vant nemlig Oscar for rollen som Effie White i 2006-filmen «Dreamgirls».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nektes å gå ned flere kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer