<strong>KLAR TALE:</strong> - Jeg blir offer for mye granskning fordi jeg har lagt på meg noen kilo, men jeg tror vektøkningen - avgjørelsen om ikke å gjøre meg selv anorektisk - er bra for merkevaren min, mener Jessica Simpson. Foto: All Over Press
KLAR TALE: - Jeg blir offer for mye granskning fordi jeg har lagt på meg noen kilo, men jeg tror vektøkningen - avgjørelsen om ikke å gjøre meg selv anorektisk - er bra for merkevaren min, mener Jessica Simpson. Foto: All Over Press Vis mer

- Vektøkningen har vært bra for meg

Den gravide superstjernen er strålende fornøyd med sin egen kropp.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Magen til sangstjernen Jessica Simpson (31) har vokst og vokst de siste ukene. Men Simpson selv har tviholdt på hemmeligheten. Fram til tirsdag denne uka, da hun endelig bekreftet at hun venter barn.

Den 31 år gamle sangstjernen har også før graviditeten fått mye oppmerksomhet for sin nye figur, som er langt ifra like slank som tidligere. Selv mener hun imidlertid at de ekstra kiloene er bra for merkevaren Jessica Simpson.

Sangstjernen, som også er designer, har nemlig bygd opp et moterike av klær, sko og skjønnhetsprodukter. Og nettopp sitt eget fan-vennlige image er viktig, mener Simpson. Hun er overbevist om at handlelystne unge dras mot stjerner med sunne kropper.

- Jeg blir offer for mye granskning fordi jeg har lagt på meg noen kilo, men jeg tror vektøkningen - avgjørelsen om ikke å gjøre meg selv anorektisk - er bra for merkevaren min. Hvis man er veldig, veldig tynn, er det færre som kan identifisere seg med deg, sier hun til Lucky magazine.

Den verdenskjente sangeren understreker at hun er åpen om egen kropp - og at hun gjør det bevisst.

- Jeg liker hvordan jeg ser ut. Alle forandrer seg jo, men jeg er åpen om vekten og er fortsatt trygg på meg selv, mener hun.

Årsaken til at Simpson ventet så lenge med å avsløre babynyheten, skal ha vært at hun ønsket omkring tre millioner kroner for å snakke ut om det. Men ingen blader virket interesserte nok til å punge ut.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Endelig bekrefter hun graviditeten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer