- Vekten min varierer med over 8 kilo

Og jojo-slanker Jenny McCarthy avslører hvordan det står til med vekten før jul.

SEOGHØR.NO: Skuespiller og «The View»-programleder Jenny McCarthy (41) har vært kjent for sitt flotte ytre siden hun poserte for Playboy i 1993.

Forfatteren og komikeren, som tidligere har delt sitt beste slanketips, har visst et noe varierende forhold til sitt eget utseende. Overfor RadarOnline avslører hun i hvert fall at hun er en real jojo-slanker.

- Jeg går opp og ned i vekt. Jeg går fra omtrent 54 kilo til nesten 63 kilo. Akkurat nå veier jeg like oppunder 62 kilo, tror jeg, forteller den flotte blondinen.

«Two and a Half men»-stjernen påpeker at hun synes det er en fin vekt å gå inn i julefeiringen med.

- Jeg benytter anledningen til å virkelig nyte dette i høytiden. Jeg er med på den kollektive tankegangen når det gjelder å overgi seg til den maten som ikke er særlig sunn, innrømmer hun.

FORELSKET: Jenny McCarthy har datet Donnie Wahlberg, storebroren til Mark Wahlberg, siden i sommer. Artisten og skuespilleren synes nok hun er like flott uansett vekt. Foto: All Over Press
FORELSKET: Jenny McCarthy har datet Donnie Wahlberg, storebroren til Mark Wahlberg, siden i sommer. Artisten og skuespilleren synes nok hun er like flott uansett vekt. Foto: All Over Press Vis mer

Den 170 centimeter høye ettbarnsmoren, som alltid ser temmelig strålende ut, erkjenner imidlertid at hun bærer enhver vekt ganske godt.

- Noen ganger skyldes det PMS. Jeg drikker masse vann! Når du har mye vann i kroppen har det en tendens til å legge seg overalt. På meg pleier det å spre seg ganske jevnt utover, tror jeg.

Da hun gikk gravid med sønnen Evan (11), gikk Jenny McCarthy imidlertid opp hele 40 kilo.

LES OGSÅ: Klinte med Playboy-jenter i narkorus