BETYDELIG SLANKERE: Kim Kardashians velkjente former er betydelig mindre. Foto: Twitter
BETYDELIG SLANKERE: Kim Kardashians velkjente former er betydelig mindre. Foto: TwitterVis mer

- Vekten min er sunn

Stjernen slanket bort formene. Nå forsvarer hun det...

SEHER.NO: Realitystjernen Kim Kardashian ble i begynnelsen kjent som en formfull og vakker kvinne. For ikke lenge siden la hun ut et nytt bilde på sin Twitter-side.

Bildet viste en betydelig mindre Kardashian, og bildeteksten lød: "Jeg føler jeg har nådd målet".

29-åringens former var synlig borte, og kjendisbloggeren Perez Hilton skrev at stjernen hadde lagt ned et betydelig arbeid på treningsrommet.

Vekttapet skapte i ettertid stor debatt, og nå går stjernen selv ut og forsvarer slankingen hun har vært gjennom. Hun mener det ikke er grunn til å engste seg.

- Jeg føler virkelig jeg har nådd målet, fordi jeg nå er veltrent. Vekten min er sunn, så nå må jeg bare holdet det hele oppe, skriver hun på sin egen hjemmeside, ifølge Us Magazine.

Kardashian sier hun fortsatt spiser det hun vil, men innrømmer at hun trener godt i tillegg. På "Thanksgiving" skrev hun på Twitter-siden sin at hun gledet seg til å spise søtpotet-sufflé, stekt kylling, kalkun og tranebærsaus. Samtidig skrev hun at hun skulle ta seg en økt på mølla mens maten var i ovnen.

"Ingen grunn til å ligge på latsiden selv om det er ferie", skrev hun.

Den norske fotballspilleren Lars Kristian Eriksen (26) hevdet nylig at Kim Kardashian og Beyonce var 15-20 kilo for tunge, et innspill som skapte stor debatt, og som Lillestrøm-spilleren senere gikk ut og beklaget.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg føler jeg har nådd målet