USUNN: Skuespiller Octavia Spencer mener vekten hennes er usunn, og kommer samtidig med hard kritikk av filmbransjen i Hollywood. Her ankommer hun helgens «Screen Actors Guild Awards».  Foto: All Over Press
USUNN: Skuespiller Octavia Spencer mener vekten hennes er usunn, og kommer samtidig med hard kritikk av filmbransjen i Hollywood. Her ankommer hun helgens «Screen Actors Guild Awards». Foto: All Over Press Vis mer

- Vekten min er ikke sunn

Filmstjernen Octavia Spencer mener hun har mindre verdi på grunn av vekten.

Publisert
SEHER.NO: «The Help»-stjernen Octavia Spencer har på kort tid rukket å vinne både «Golden Globe» og «Screen Actors Guild Award» for sine prestasjoner på filmlerretet. Men selv om filmstjernens karriere tar av, har hun fortsatt sitt å stri med privat.

- Jeg er ikke sunn med denne vekten. Når man har for mye rundt midjen, er det et problem. Når du når en viss vekt har du mindre verdi, sier Spencer til People.


Octavia mener filmbransjen i Hollywood bør ha større aksept for kvinner i ulike størrelser, inkludert de aller tynneste jentene.

- Jeg føler for de radmagre jentene på samme måte som jeg føler for de overvektige. Det må forandres, sier hun.

Hollywood-stjernen har også et klart og tydelig budskap til kvinner over hele verden.

- Hvis flere kvinner spiste ville de vært mye lykkeligere. Jeg er mye mer gretten når jeg ikke spiser, sier Octavia Spencer spøkefullt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vakte oppsikt med sjokk-kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer