- Vekten er mitt største problem

Khloe Kardashian innrømmer at kritikken går inn på henne.

EN KAMP: - Det har vært en kamp jeg etter hvert har lært meg å håndtere, at man ikke bryr seg om hva andre mener, sier  Khloe Kardashian (i midten), her flankert av søstrene Kourtney (til venstre) og Kim (til høyre). Foto: All Over Press
EN KAMP: - Det har vært en kamp jeg etter hvert har lært meg å håndtere, at man ikke bryr seg om hva andre mener, sier Khloe Kardashian (i midten), her flankert av søstrene Kourtney (til venstre) og Kim (til høyre). Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Khloe Kardashian (26) og søstrene hennes får ofte skryt for sine kurver. Khloe innrømmer derimot at hun ikke er hundre prosent fornøyd med sine egen kropp.

- Vekten min går ofte opp og ned. Jeg slåss alltid mot det. Uansett hva jeg gjør, ser jeg aldri bra nok ut, sier den amerikanske realitystjernen gjennom en videoblogg mandag, melder US Magazine.

Gjennom årene har 26-åringen lært seg å elske sin sensuelle figur. Men det betyr ikke at hun ikke lar seg påvirke av hva kritikerne mener, ifølge henne selv.

- Det har vært en kamp jeg etter hvert har lært meg å håndtere, at man ikke bryr seg om hva andre mener. Men selv om jeg sier det, har det seg fortsatt slik at andres ord kommer og slår deg hardt i bakken, sier Khloe, som trekker frem ryktene som startet etter at hun viste seg i et Alexander McQueen-antrekk under «People's Choice Awards» 6. januar.

Den gang ble hun bombardert av rykter som hevdet at hun var gravid og at hun med det ventet barn med mannen Lamar Odom.


- Jeg mener at vekten er mitt største problem. Det er ikke alltid den største tingen i livet, men det presser deg ned noen ganger, sier Khloe Kardashian.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Familien min hater ham