Joy Villa:

Vekket oppsikt med kontroversiell kjole

For andre år på rad bar Joy Villa den mest sjokkerende kjolen under Grammy Awards.

ANTI-ABORT: Joy Villa dukket opp på den røde Grammy-løperen med et spesielt budskap på kjolen. Foto: NTB Scanpix
ANTI-ABORT: Joy Villa dukket opp på den røde Grammy-løperen med et spesielt budskap på kjolen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): ​Natt til mandag gikk den årlige Grammy Awards-utdelingen av stabelen i Madison Square Garden i New York.

Tradisjonen tro var det flere imponerende antrekk på den røde løperen i forkant av prisutdelingen, og stjernene hadde trolig lagt ned mye arbeid før den store kvelden.

Selv om en rekke stjerner er blitt hyllet for sitt antrekk - og bruken av hvite roser på den røde løperen - har derimot Joy Villa (26) fått oppmerksomhet for noe helt annet.

Adopterte bort barnet

Sangeren dukket nemlig opp i det som tilsynelatende så ut som en «vanlig» hvit kjole, med fargerik dekor.

Men tar man en ekstra titt, ser man imidlertid at kjolen er dekorert med et håndmalt foster.

På vesken hun bar, sto det «velg liv», og i et intervju med Fox News, har stjernen uttalt at hun er mot abort.

Saken fortsetter nedenfor.

HÅNDMALT: Både vesken og kjolen bar preg av håndmalt dekor. Fosteret på kjolen har fått mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
HÅNDMALT: Både vesken og kjolen bar preg av håndmalt dekor. Fosteret på kjolen har fått mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er en kvinne for liv, fortalte 26-åringen til Fox News, og ifølge kanalen er kjolen inspirert av hennes egen erfaring fra da hun adopterte bort et barn da hun var 21 år gammel.

- Dette året velger jeg å komme med en ytring på den røde løperen slik jeg alltid gjør. Jeg er for liv, fortsatte hun.

Støtter Trump

Dette er imidlertid ikke første gang 26-åringen sjokkerer på den røde løperen. Under den samme prisutdelingen i fjor, viste hun nemlig sin støtte til den amerikanske presidenten, Donald Trump (71).​

VELG LIV: Joy Villa med klart budskap i antrekket. Foto: NTB Scanpix
VELG LIV: Joy Villa med klart budskap i antrekket. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den kontroversielle artisten bar da en blå kjole prydet med presidentens velkjente utsagn fra valgkampanjen, «Make America Great Again». Nederst på den utradisjonelle kjolen hadde hun i tillegg fått brodert «Trump» i store bokstaver.

Det er en kjent sak at flere store stjerner har uttrykt sin avsky mot presidenten, men på sin Instagram-profil har Joy Villa delt et innlegg om at man må stå for det man tror på, sammen med et bilde av seg selv og «Trump»-kjolen.

- Du kan enten stå for det du tror på, eller falle for det du ikke tror på. Men mest av alt, ta et valg for toleranse og kjærlighet. Se personen utenfor politikken, bær deg selv med verdighet, alltid, skrev hun.​

- Livet er til for å bli levd, gå dristig fram og gi litt faen, fortsatte hun.

Gode venner

Et år etter støtten, skal Villa være svært fornøyd med presidentens jobb etter hans første år i embetet.

- Jeg liker det han gjør. Arbeidsledigheten har gått ned, sa hun til Fox News.

- Jeg er totalt for president Trump og det har bare gått ett år. Jeg kan ikke vente på de neste sju, fortsatte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge stjernen skal hun også ha utvekslet ord med presidentens datter, Ivanka, og de to skal ha fått et nært forhold.

- Jeg er veldig nær datteren hans Ivanka. Hun er en fenomenal kvinne. Hun vil stryke kvinner, sa Villa, og la til at det finnes få konservative kjendiser, men at det ikke hindrer henne fra å dele sitt synspunkt.

Saken fortsetter under videoen.

HØYTLESNING: Hillary Clinton var én av mange kjente fjes som leste høyt fra skandaleboka, «Fire and Fury», om Donald Trump. Video: CNN Vis mer

Bar hvit rose

Grammy-utdelingen er kjent for å skape overskrifter, og den røde løperen skuffer sjelden. Da stjernene dukket opp på den røde løperen, var det spesielt én detalj som vakte oppsikt.

Både artister, produsenter og andre markante profiler tilknyttet musikkbransjen valgte nemlig å bære en hvit rose.

Initiativet har ikke gått upåaktet hen i tradisjonelle, så vel som i sosiale medier. Ifølge CNN og The New York Times er markeringen en del av en kampanje som har dukket opp som følge av #metoo-bølgen og har fått navnet «Time's Up».

Den hvite rosen symboliserer dermed at man viser støtte til sistnevnte kampanje.

Blant stjernene som bar den hvite rosen, finner man Kelly Clarkson (35), Rita Ora (27), Miley Cyrus (25), Cyndi Lauper (64), Lady Gaga (31) og Lana Del Rey (32). Kampanjen strekker seg dermed videre fra Golden Globe-utdelingen, som gikk av stabelen i begynnelsen av januar.

Den gang ble «Time's Up»-kampanjen markert ved at noen av verdens største stjerner viste seg fram i svarte antrekk på den røde løperen.

Målet bak initiativet er å vise solidaritet med kvinner og menn i alle bransjer som har blitt tiet i hjel av diskriminering, trakassering eller misbruk.

LES OGSÅ: Én detalj stjal oppmerksomheten på den røde løperen ​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer