Kanye West og Bianca Censori:

Vekket oppsikt i «naken»-antrekk

Lite var overlatt til fantasien i Firenzes gater.

HUDFARGE: Censoris antrekk er så nære hennes egen hudfarge som man kommer. Foto: COBRA TEAM / BACKGRIDUK / NTB
HUDFARGE: Censoris antrekk er så nære hennes egen hudfarge som man kommer. Foto: COBRA TEAM / BACKGRIDUK / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanye West (46) og kjæresten Bianca Censori (28) har den siste tiden reist rundt i ulike europeiske byer. Det som kan virke som en lang ferie for paret, har slett ikke gått upåaktet hen.

Ofte velger stjernene å trekke seg tilbake fra offentligheten når de har ferie. Det har ikke West og Censori gjort - de har fått utrolige mengder oppmerksomhet på reisen sin, nå sist i den italienske byen Firenze.

SAMPLET: Hollywood-fruen Gunilla Person sier hun vil gå til sak mot Kanye West, og hevder han har brukt hennes stemme i en sang. Video: NRJ Morgon / Kanye West / foreal. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Tyske Bild er blant mediene som har omtalt det oppsiktsvekkende besøket. Da paret besøkte den lille byen i Italia var Censori kledd i et «naken»-antrekk - med andre ord, et antrekk som var tettsittende og beige.

Tildekket

Det var ikke bare andre turister og lokalbefolkningen som stoppet opp for å ta bilder av Censori i de avslørende klærne - også kjæresten West benyttet anledningen til å ta noen bilder.

Bild hevder også at rapperen brukte tid på å flytte på Censori, og stille henne opp slik at bildene av henne skulle bli best mulig. Det er derfor noen innsidere allerede kaller henne Kanyes «nakne slave», skriver de.

Selv gjemte han bort sitt eget ansikt, som han hadde pakket inn i det som ser ut som en svart genser.

KRITIKK: Den kontroversielle multikunstneren Kanye West sjokkerte under en motevisning for sin hans nye Yeezy-kolleksjon.  Vis mer

Rumpa bar

Kanskje West har lært - for en snau måned siden var det nemlig han som ble tatt på fersken med rumpa bar. Den gangen var paret på tur i Venezia, og ble avbildet i en taxibåt.

Der kunne man skimte rumpa til 46-åringen, og flere onde tunger ville ha det til at paret ikke klarte å holde hendene fra hverandre - og at bildene var av seksuell karakter.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Dagbladet skrev den gang at West risikerte en saftig bot, som følge av hendelsen. Det vites ikke om han faktisk ble bøtelagt.

LES OGSÅ: Familiedramaet fortsetter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer