Reese Witherspoon:

Vekker reaksjoner med nytt bilde

- Ser jeg dobbelt?!

MOR OG DATTER: Reese Witherspoon og Ava Phillippe har flere ganger de siste åra fått høre hvor like de er. I kommentarfeltet strømmet det nå nok en gang på med kommentarer om nettopp det. Foto: Marion Curtis/StarPix for HBO/REX/NTB
MOR OG DATTER: Reese Witherspoon og Ava Phillippe har flere ganger de siste åra fått høre hvor like de er. I kommentarfeltet strømmet det nå nok en gang på med kommentarer om nettopp det. Foto: Marion Curtis/StarPix for HBO/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste husker nok sørstatsjenta Reese Witherspoon (44) fra filmer som «Lovlig blond» og «Walk the Line» - roller som har ført til at hun i dag er en stor del av Hollywood-eliten.

Med sine blonde lokker og nokså uskyldige personlighet har hun nemlig blitt en stor favoritt blant fansen gjennom årene.

Det er imidlertid ikke bare skuespilleren i familien Witherspoon som har fått oppmerksomhet på grunn av sitt yndige utseende. I 1999 ble hun nemlig mor til Ava Phillippe (21), og datteren er som snytt ut av morens nese.

HYLLEST: Reese Witherspoon la nylig ut bilde av datteren på Instagram. Det har fått kommentarfeltet til å renne over. Bilder: NTB Scanpix. Reporter: Celina Morken Vis mer

Vekker oppsikt

Skuespilleren og datteren har et svært tett bånd, noe de aldri har lagt skjul på. Som 44-åringens førstefødte, og eneste datter, er det nemlig lett å se at mor-datter-forholdet er svært bra, og de deler stadig bilder med hverandre på sosiale medier.

Hver gang bilder blir delt, er det imidlertid full fres i alle kommentarfelt. Der henger nemlig skuespillerkollegaer og fans seg opp i mor og datters utseender, og flere påpeker hvor like de er. Denne uken er intet unntak, etter at 44-åringen delte et nytt bilde sammen med Ava.

«Det er hundre prosent sant at jeg måtte trygle henne om å ta på seg en matchende julegenser … Men er det ikke søtt??», skriver skuespilleren til bildet.

På bildet poserer mor og datter nemlig i matchende julegensere, og fansen går amok - nok en gang.

«Takk for at du tagget»

«Ser jeg dobbelt?!». «Tvillinger!». «Eh, hvem av dere er Reese?».

Slik lyder altså de fleste kommentarene under innlegget - som på 16 timer har fått 1,6 millioner likerklikk og 18 500 kommentarer.

«Kom igjen! Tvillinger!! Vakre kvinner, elsker elsker elsker», skriver skuespillerkollega Drew Barrymore.

«Takk for at du tagget bildet slik at jeg kan se hvem som er hvem», lyder en kommentar.

«Ctrl C + Ctrl V», skriver en annen, og refererer til klipp og lim-funksjonen på et tastatur.

GJENFORENT: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe skilte seg i 2006, men i helgen ble de gjenforent. Video: NTB / Privat. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Ikke første gang

Dette er langt fra første og eneste gang mor og datter har blitt sammenliknet. Også tidligere i høst, i september, var det flere som påpekte den slående likheten på Instagram.

Den gang delte Witherspoon et bilde av de to, i anledning datterens 21-årsdag. Bildet delte hun for å hylle Ava.

«Wow! Hvordan er det mulig at denne lille jenta nå er 21 år gammel?» åpnet hun innlegget på Instagram med.

Det var imidlertid ikke alderen eller fødselsdagen som var eneste fokus i kommentarfeltet.

«Tvillinger! Gratulerer med dagen, Ava», skrev artisten Meghan Trainor.

«Din tvilling», skrev skuespiller Lena Waithe (36).

LIKE: Nei da, du ser ikke dobbelt, dette er de eneggede tvillingene Brittany og Brianna Salyers som har relativt lik smak når det kommer til en del ting. Vis mer

- Jeg er ikke deres venn

Til tross for at mor og datter har et nært bånd, er Witherspoon bevisst på ikke å falle i venninne-fellen med datteren. I et intervju med talkshow-verten Ellen DeGeneres i 2010 sa hun at hun synes mammarollen kan være veldig tøff:

- Jeg er ikke deres venn, jeg er moren deres. Noen ganger er det veldig tøft å være mamma, du må være streng. Det er en vanskelig grense. Du kan ikke krysse den, for da vil de vinne.

Reese Witherspoon har også sønnen Deacon Reese Phillippe (17) med eksmannen Ryan Phillippe.

Siden de gikk hver til sitt i 2006 har begge fått andre barn i sine respektive forhold, og i 2012 ble Witherspoon mor til Tennessee James Toth (8), som hun har med ektemannen Jim Toth (50).

LES OGSÅ: Kjendisbarna som er kliss like foreldrene sine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer