«Sommerhytta»:

Vekker reaksjoner etter dette

«Sommerhytta»-finalen har fått enkelte til å spekulere på smittevernregler.

NULL AVSTAND: Flere har stusset over at deltakerne og naboene i «Sommerhytta» har stått som sild i tønne på tv. Det har imidlertid en naturlig forklaring. Foto: TV 2
NULL AVSTAND: Flere har stusset over at deltakerne og naboene i «Sommerhytta» har stått som sild i tønne på tv. Det har imidlertid en naturlig forklaring. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det endelig klart hvilket par som stakk av med seieren i det svært populære TV 2-programmet «Sommerhytta». Totalt fire par har kjempet side om side for å oppnå den store hyttedrømmen, der det til slutt var kjæresteparet Levi Try (23) og Øyunn Krogh (25) som stakk av med seieren.

Konseptet går ut på at parene har fått bygge hver sin hytte ved Lyseren Strandpark i Ytre Enebakk. Det er imidlertid bare ett par som får lov til å beholde hytta de har bygget, mens de andre legges ut for salg.

Siden finaleepisoden ble sendt på tv, har det imidlertid haglet med reaksjoner. Finalen har nemlig skapt et stort engasjement i sosiale medier. Det er det imidlertid flere grunner til.

Splitter folket

Til tross for at gratulasjonene har strømmet inn, har flere uttrykt sin misnøye over at det var nettopp Krogh og Try som vant. Det ble likevel en svært rørende affære for paret, som tok til tårene mens konfettien regnet ned på dem.

Og det er nettopp denne feiringen som også har fått ivrige seere til å sette spørsmålstegn ved finalen.

Flere reagerer nemlig på både klemming mellom deltakerne, og at flere som var til stede satt nærmest som sild i tønne under ukesfinalene. Nettopp dét er nemlig uvanlig kost om dagen, med smittevenregler og tiltak som følge av coronapandemien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer