Kim Kardashian:

Vekker oppsikt: - Ser ut som en 15-åring

Fikk trolig ikke med seg kleskoden.

STILIKON: Det er ikke uvanlig at Kim Kardashian dukker opp med antrekk som vekker oppsikt. Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / NTB
STILIKON: Det er ikke uvanlig at Kim Kardashian dukker opp med antrekk som vekker oppsikt. Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Julen nærmer seg med stormskritt og julebordsesongen er i gang for fullt. Lørdag inviterte Kathy Hilton (63) til en stor fest med flere kjente fjes.

Hilton er gift med hotelleier Richard Hilton (67), men er kanskje best kjent fra realityserien «Real Housewives of Beverly Hills». For ikke å glemme at hun er mor til stilikonet og realitystjernen Paris Hilton (41).

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashians». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Kim Kardashian (42) var også til stede på julefesten. Hun er Paris' tidligere bestevenninne, men de to har imidlertid ikke hatt mye kontakt de seneste årene.

Selv om fokuset kanskje burde vært på gjenforeningen mellom duoen, var det heller Kardashians klesvalg som fanget oppmerksomheten.

Jul på kirkegården

42-åringen valgte nemlig å stille i svarte skinnbukser, en grå T-skjorte og et glitrende kors rundt halsen.

«Alle kler seg fint, også kommer Kim og ser ut som en 15-åring som ble tvunget til å gå i et selskap med foreldrene sine», kommenterer en følger under innlegget til Hilton.

«Kim kledde seg for en halloweenfest mens alle andre kledde seg til julefest», kommenterer en annen.

Andre hyller derimot det utradisjonelle klesvalget til realitystjernen.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

«Kim og Kris stjeler alltid oppmerksomheten», skriver en annen.

Kris Jenner (67) valgte å stille opp i en sort dress dekorert med blomster, som også sto i kontrast til Kathy og døtrenes røde kjoler.

Gjenforening

Paris Hilton og Kim Kardashians vennskap går tilbake til tidlig 2000-tallet, hvor Hilton hadde et realityprogram kalt «The Simple Life» sammen med skuespiller Nicole Richie (41).

Kardashian var på den tiden ikke et særlig kjent navn. Hun var derimot venn med Richie, og i en episode av serien organiserte Kardashian Hiltons klesskap. Etter dette ble de bestevenner og var å se overalt sammen.

DUO: Paris Hilton og Kim Kardashian var ofte å se både på populære utesteder og restauranter. Foto: Richard Young/REX/NTB
DUO: Paris Hilton og Kim Kardashian var ofte å se både på populære utesteder og restauranter. Foto: Richard Young/REX/NTB Vis mer

Vennskapet utviklet seg derimot til at duoen ble rivaler som kjempet om rampelyset. Etter at en sexvideo av Kardashian ble lekket, overgikk realitystjernen Hilton hva gjelder berømmelse.

I lang tid snakket ikke de to med hverandre, og i et intervju med Harpers Bazaar i 2011 forklarte Kardashian at dette var fordi de hadde vokst fra hverandre.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

Siden den gang har realitystjernene dukket opp på hverandres Instagram innimellom. Helgens julefest viser derimot at både Hilton-familien og Kardashian/Jenner-klanen har et nært bånd.

LES OGSÅ: – Klarer knapt å stå oppreist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer