Jennifer Aniston:

Vekker oppsikt med stemme-vane

Gamle klipp fra «Friends» får nå mye oppmerksomhet.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane som Jennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer
Publisert

Da suksesserien «Friends» begynte å rulle over tv-skjermen i 1994, ble flere millioner mennesker bergtatt på flekken. Gjennom sine 236 episoder tok nemlig humorprogrammet seerne med storm, og ble sendt midt i beste sendetid i hele ti år.

I mai er det 17 år siden fans måtte ta et siste farvel med vennegjengen fra New York, bestående av Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler og Joey.

Det har imidlertid ikke stoppet fans fra å følge den morsomme vennegjengen igjen og igjen i ettertid, og den er fremdeles en av de aller mest populære humorseriene noensinne.

Det har også ført til at seere som ser serien med nye øyne, stadig oppdager nye ting. Nå vekker også gamle klipp av Jennifer Anistons (52) rolle oppsikt, og går sin seiersgang på sosiale medier.

  • Se video øverst i saken!
VEKKER REAKSJONER: I et klipp fra 1998 kan se den tidligere «Late Show»-verten David Letterman sutte på «Friends»-stjerna Jennifer Anistons hår. Nå har videoen funnet sin vei tilbake til sosiale medier. Foto: NTB / CBS Vis mer

Stemme-vane

Aniston er den som kanskje har gjort aller størst suksess etter seriens slutt. Hun hadde rollen som den litt vimsete rikmannsdatteren Rachel Green i serien, og ble raskt en favoritt blant fansen.

Det har nærmest blitt en trend for ivrige fans å legge ut merkelige «Friends»-detaljer. Blant annet har det tidligere blitt kjent at Ross' far ble byttet ut med en «stand in» i en scene, tilsynelatende helt under radaren. Det skjedde i episoden «The One in Massapequa», ifølge E News!.

Nå er det imidlertid Aniston som vekker oppsikt, etter at en TikTok-bruker publiserte en video av måten hun snakker på. Flere fans har nemlig påpekt at det er umulig å ignorere når man først har hørt det.

SNAKKER: Flere har bitt seg merke i måten Jennifer Aniston snakker på i «Friends». Her med skuespiller Courteney Cox, som spilte Monica, i 2002. Foto: Charles Sykes / REX / NTB
SNAKKER: Flere har bitt seg merke i måten Jennifer Aniston snakker på i «Friends». Her med skuespiller Courteney Cox, som spilte Monica, i 2002. Foto: Charles Sykes / REX / NTB Vis mer

PS. Hvis du ikke ønsker å ødelegge «Friends»-opplevelsen bør du trolig stoppe å lese.

- Jennifer Aniston har en slags vokal-tics som hun gjør på begynnelsen av hver setning i hver episode hun er i. Den er veldig spesifikk, og veldig vanskelig å ignorere når du først har lagt merke til det, sier brukeren.

Videoen inneholder en rekke korte klipp fra serien, med øyeblikk der skuespilleren kremter hver gang hun skal starte å snakke. Videoen er sett over en million ganger.

Et valg

Det har fått flere til å sperre opp øynene, og i kommentarfeltet er det mange som har lagt merke til vanen. Enkelte påpeker at det er et av valgene skuespilleren åpenbart har tatt i karrieren, og at dette var slik karakteren hennes reagerte i enkelte tilfeller.

I 2019 dukket det imidlertid opp en video på Youtube, der en fan av serien viser at dette skjedde mer enn bare i enkelte tilfeller, ifølge E News!.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Videoen, som fikk navnet «Rachel clears her throat 200 times», eller «Rachel renser stemmen 200 ganger» på norsk, har nesten 60 000 visninger, og viser korte klipp av Anistons litt unormale vane.

Skuespilleren har fremdeles til gode å uttale seg om stemmebruken.

LES OGSÅ: Dette gjør «Friends»-stjernene nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer