Oli London:

Vekker oppsikt med «sørkoreansk forvandling»

Influenseren identifiserer seg ikke lenger som brite, men som sørkoreaner.

KOMMER UT: Britiske Oli London kom nylig ut som en ikke-binær sørkoreaner - etter 18 plastiske operasjoner. Foto: Instagram / Oli London
KOMMER UT: Britiske Oli London kom nylig ut som en ikke-binær sørkoreaner - etter 18 plastiske operasjoner. Foto: Instagram / Oli London Vis mer
Publisert

Influenser og artist Oli London (31) har de seneste årene opparbeidet seg en solid fanskare på sosiale medier. På Instagram har hen over 332 000 følgere, mens på TikTok har hen hele 445 000 ivrige følgere.

Med tiden har London fått flere til å sperre opp øynene, ettersom det er blitt kjent at 31-åringen har brukt over 1,2 millioner norske kroner på plastiske operasjoner. Det kom blant annet frem i et intervju med Dr. Phil i fjor.

Målet har vært å se ut som Londons favorittartist, K-popstjernen Park Ji-Min - kjent fra gruppen BTS, ifølge Expressen.

- Jeg har vært veldig ulykkelig med hvem jeg er de siste åtte årene, og har gjort omtrent 18 operasjoner nå, sier 31-åringen i en ny video på YouTube.

Videoen har imidlertid fått folk til å reagere.

Står frem

For ikke bare innrømmer influenseren at pengene har gitt ham alt fra ansiktsløft til nye øyenbryn, nye tenner og nye øyne, men 31-åringen tar også det hele ett steg lenger.

I videoen forteller nemlig influenseren at hen ikke identifiserer seg med sitt britiske opphav, men at hen heller identifiserer seg som sørkoreaner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer