Adrian Sellevoll:

Vekker oppsikt med «Skal vi danse»-avsløring

Realityprofilen forteller at han hadde drukket før første sending av «Skal vi danse» høsten 2019.

DRAKK VIN: Adrian Sellevoll forteller at han stjal en flaske vin og drakk den på styrten før første sending av «Skal vi danse» i 2019. Her er han med dansepartneren Lillian Aasebø i program tre. Foto: Espen Solli / TV 2
DRAKK VIN: Adrian Sellevoll forteller at han stjal en flaske vin og drakk den på styrten før første sending av «Skal vi danse» i 2019. Her er han med dansepartneren Lillian Aasebø i program tre. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bergenseren Adrian Sellevoll (22) kom inn som et friskt pust i den norske realityverden i 2018. Sammen med andre realityprofiler som Melina Johnsen og Henrik Elvejord Borg sørget han for fest og furore i den første norske sesongen av skandaleserien «Ex on The Beach».

Navnet har utvilsomt satt seg, ikke minst fordi Sellevoll i tiden etter realityserien også har deltatt i andre programmer, som det folkekjære TV 2-programmet «Skal vi danse» høsten 2019.

Der ble han kjent for et bredere publikum, til tross for at han røk ut etter bare fire uker. Likevel ble 22-åringen lagt godt merke til for sin energiske personlighet.

NY SIDE: Adrian Sellevoll er ute med låta «Se hvordan vi lever», der han tar et oppgjør med sitt gamle jeg, og hyller kameraten som han mistet for et halvt år siden. Video: Sony Music / Rød Løper Vis mer

Mange reagerte også negativt på oppførselen hans i programmet, noe bergenseren forteller mer om i en fersk podkast med Christine Dancke.

- Folk trodde jo jeg hadde tatt coke, og sånn. Det plaget meg litt. Lillian (dansepartneren, journ.anm.) fikk meg til å slette Jodel, og jeg har ikke hatt det siden. Jeg har jo mye energi, sier han.

Drakk før sending

I podkasten beskriver Sellevoll på åpenhjertig vis hvordan han drakk en flaske hvitvin før sending for å lette på nervene og stresset. Dette var første gang 22-åringen skulle delta på direktesendt tv, noe han fikk kjenne på kroppen.

Realityprofilen visste at det var et lager med mineralvann og alkoholholdig drikke på settet. Senere oppdaget produksjonen at han hadde drukket.

SVINGOM: Adrian Sellevoll forteller at han drakk før første «Skal vi danse»-sending. Foto: Espen Solli / TV 2
SVINGOM: Adrian Sellevoll forteller at han drakk før første «Skal vi danse»-sending. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg chugget ei flaske vin før den første sendingen. Jeg stjal den fra lageret, og så fylte jeg opp vannflasken min, også ble jeg tatt. Hadde jeg vært med på «Skal vi danse» om fem år, hadde det vært noe helt annet, sier han i podkasten.

- Jeg loket det til, og det angrer jeg på, legger Sellevoll til.

22-åringen sier til Se og Hør at han bare drakk ved denne ene anledningen, og at produksjonen tok det pent.

- Jeg har aldri vært så nervøs i hele mitt som før den første sendingen. Produksjonen tok det med humor. Jeg tror Per (Sandberg, journ.anm.) også fikk drukket noe vin. Men de tok det pent, de bare helte ut vinen min uten å si noe. Så det var ikke noe dramatikk.

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

Sellevoll forteller om en tøff periode med mye jobbing, dans og lite søvn da han deltok i danseprogrammet. «Boblen» tok overhånd, tror 22-åringen.

- Jeg er vant til å være i realityboblen, men når du plutselig skal være i Oslo og sånne ting, så blir det noe helt annet. Det var vanskelig å fokusere. Jeg har sagt det før, og det er at jeg skulle gjerne vært med på «Skal vi danse» om fem år.

- Jeg skjønte ganske kjapt at jeg burde vært litt mer voksen og moden. Det var gøy, men jeg fikk ikke helt den roen man gjerne får når man er litt eldre, legger han til.

NYE TIDER: Adrian Sellevoll har lagt den utsvevende livsførselen bak seg. Foto: Joakim Kleven / TV 2
NYE TIDER: Adrian Sellevoll har lagt den utsvevende livsførselen bak seg. Foto: Joakim Kleven / TV 2 Vis mer

Lagt om livsstilen

Ryktene som oppsto i kjølvannet av «Skal vi danse»-deltakelsen bidro også til at 22-åringen senere valgte å være åpen om at han har ADHD.

Nå har Sellevoll roet seg betraktelig. Å feste har han nesten sluttet å gjøre, og dersom han drikker, er det som regel til maten. Det står i sterk kontrast til det ville festlivet han levde før, da han gjerne kunne drikke mengder konjakk før han frekventerte byens utesteder.

- Etter at coronapandemien kom, så velger jeg med omhu hva jeg skal drive på med. Jeg liker ikke å feste lenger, det blir liksom ikke noe full trøkk slik som det gjorde før. Nå drikker jeg mer til maten og slikt, sier Sellevoll, og legger til:

- Det er deilig med litt forandring. Det er en god følelse. Nå jobber jeg mest med å lage musikk og skrive manus til matprogrammet mitt som kommer neste år.

NYTT LIV: Snart får vi se Adrian Sellevoll kjempe om å bli Norges tøffeste kjendis i «71 grader nord kjendis». Nå forteller han hvorfor han valgte å legge om sin festglade livsstil. Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Pressesjef i TV 2 Jan-Petter Dahl forklarer overfor Se og Hør at deltakerne oppfordres til å holde seg unna alkohol før og under sending.

- Ikke minst med tanke på at inntak vil gå utover egne prestasjoner på parketten. Vi har hverken mulighet eller myndighet til å bedrive noen form for «promillekontroll», men setter så klart foten ned dersom noen skulle være åpenbart beruset, sier han.

Dette påpeker Dahl ikke har skjedd så langt i «Skal vi danse»-historien.

LES OGSÅ: Derfor dropper de alkohol

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer