Britney Spears:

Vekker oppsikt med sjeldne bilder

- Jeg viser aldri rumpa på Instagram.

MASSIV RESPONS: Fansen er i ekstase etter at popstjernen Britney Spears delte flere nye bilder av seg selv på Instagram. Foto: Mediapunch /REX / NTB
MASSIV RESPONS: Fansen er i ekstase etter at popstjernen Britney Spears delte flere nye bilder av seg selv på Instagram. Foto: Mediapunch /REX / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Britney Spears (39) fremdeles er en av verdens aller største stjerner, til tross for at hun det siste året har fått mer oppmerksomhet for bevegelsen #FreeBritney enn musikken sin.

Det har også ført til at hun i dag har hele 30 millioner følgere på Instagram, der hun stadig blir fulgt med lupe.

Hvert dansesteg hun tar, hvert blikk og alle ord som blir skrevet på sosiale medier, har de siste årene som regel blitt blåst ut av proporsjoner - spesielt hvis det skiller seg fra det fansen normalt er vant til å se.

På kontoen sin deler hun flittig av mimring, dansevideoer og et innblikk i livet, til stor glede for fansen. Derfor var det også mange som jublet i ekstase da 39-åringen denne uken delte et ferskt innlegg, ifølge People.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

«Aldri vist rumpa mi»

Nå viser hun nemlig en helt ny side av seg selv - baksiden.

«Jeg har aldri vist rumpa mi på Instagram! Og nei, jeg har ikke på tangatruse. Vel, her er rumpa mi, mine damer og herrer. Kos dere!» skriver hun til innlegget.

«GULT! Jeg vet, bildene er litt blurry, men telefonen min beveget seg så mye rundt. Jeg tok disse i går for moro skyld», skriver hun også.

På bildene har popstjernen på seg en neongul badedrakt, til stor glede for fansen, skriver People.

Hun viser også frem sin nye rosa hårfrisyre, som hun skaffet for noen uker siden.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

Renner over

I kommentarfeltet renner det nemlig over av kommentarer, der flere påpeker hvor bra 39-åringen ser ut. Innlegget har foreløpig nesten fem tusen kommentarer, og stiger fremdeles.

«JAAAA Britney!» skriver en følger i ekstase.

«Dronningen! Vi elsker deg», påpeker en annen.

«Bootney», vitser en tredje, og lager rett og slett et lite ordspill.

«Jeg elsker rumpen din på Instagram», skryter en fjerde.

Flere skriver også at det ser ut som popstjernen har det fint om dagen, til tross for det mye omtalte vergemålet.

EKSER: Britney Spears la ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Kort tid senere svarte Justin Timberlake, og det satte fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Vekket oppsikt med antrekk

Flere av 39-åringens tidligere innlegg har vekket stor oppsikt på Instagram det siste året. På Instagram er sangerens kommentarfelt til stadighet fylt til randen med kommentarer fra bekymrede følgere, og popprinsessens bildestunt fra oktober i fjor var intet unntak.

Der delte hun nemlig et bilde av seg selv, med det som kan beskrives som et svært hverdagslig og «vanlig» antrekk.

Det kom noe overraskende på følgerne, som stort sett er vant til å se sangeren med fargerike magetopper og lårkorte shorts. Den gang poserte hun heller i rutete skjorte, jeans, Birkenstock-sandaler og et par briller.

«Instagram versus virkelighet! Jeg ønsker å vise hvordan jeg virkelig ser ut på daglig basis. Jeg blir usikker når det blir tatt bilder av meg som jeg ikke er forberedt på, så jeg har alltid lagt inn mye krefter på utseendet», skrev hun til bildene.

På bildene poserer hun ved siden av en stige, i hjemmet sitt i Thousand Oaks i California, fordi hun skulle skifte lyspære i taklampen.

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjernen etter en video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Stor uenighet

Bildene fikk massive reaksjoner i kommentarfeltet, der fansen ikke så ut til å bli enige med hverandre. Flere mente nemlig at det ikke var Britney som var avbildet.

Det er en teori som har versert lenge. Flere føler seg skråsikre på at Britney blir manipulert av vergene sine på sosiale medier, og enkelte gikk så langt som å mene at det ikke faktisk var henne.

«Er jeg den eneste som IKKE tror dette er Britney!?!?» skrev en følger.

Andre tok bildet med en god dose humor og lot seg sjarmere av både antrekk, posering og utseende. Blant kommentarene skrev en følger:

«Bildet moren din tar når du er på vei ut døren første dag i 4. klasse». Kommentaren fikk flere tusen likerklikk.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Beklager til Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer