Pamela Anderson:

Vekker oppsikt med sexpåstand

- Det er ikke forsket direkte på hvordan dette påvirker sexlivet, sier sexolog.

FÅR OPPMERKSOMHET: Pamela Anderson mener at veganere er bedre sexpartnere. Her avbildet med sønnen Brandon Thomas Lee i 2019. Foto: Gigi Iorio / Splash News / NTB
FÅR OPPMERKSOMHET: Pamela Anderson mener at veganere er bedre sexpartnere. Her avbildet med sønnen Brandon Thomas Lee i 2019. Foto: Gigi Iorio / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (53) kom med en noe spesiell uttalelse da hun nylig gjestet «Good Morning Britain».

Under talkshowet var Anderson nemlig klar i sin sak på at veganere er bedre i sengen, og insisterte på at et plantebasert kosthold kan gjøre enhver person til en bedre sexpartner.

Det hele startet etter at skuespilleren, som selv har hatt et plantebasert kosthold i 30 år, delte et Twitter-innlegg.

«Veganere er bedre elskere. Kolesterolet i kjøtt, egg og meieriprodukter forårsaker herding av arteriene (og ikke mye annet). Det bremser blodstrømmen til alle kroppens organer, ikke bare hjertet. Du kan forbedre din generelle helse og øke utholdenhet på soverommet ved å bli veganer», lød Twitter-innlegget fra Anderson.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Klar i sin sak

Under talkshowet sto Anderson fortsatt fast ved påstanden sin, og hevdet at det er gjort mye forskning på dette emnet.

- Morsommere ting skjer selv når du sover. Du er den perfekte kandidaten for veganisme, spøkte Anderson overfor talkshow-vert Piers Morgan (55), hvorpå han svarte:

- Jeg er en kjøtteter, og jeg kan forsikre deg om at det skjer morsomme ting med oss også.

Da Anderson ble spurt om sexlivet hennes ble bedre etter at hun ble veganer, svarte hun:

- Ja, definitivt, men jeg har alltid hatt det veldig gøy på det området.

TØRKETID: Michelle (43) fra «First Date Australia» har ikke vært på date siden hun var 25 år. Det var også sist gang hun hadde sex. Vil daten gjøre at tørketiden er over? Video: Dplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Lege Hilary Jones, som også var gjest i talkshowet, uttalte sine meninger om Andersons påstander under talkshowet.

- Du kan spise potetgull hele dagen og fortsatt ha et vegansk kosthold. Hvis du er kunnskapsrik om veganisme, kan du selvsagt få i deg alle næringsstoffene du trenger, men det er veldig vanskelig å få i seg alt man trenger av næringsstoffer. Mengden kolesterol du spiser i kjøtt og meieriprodukter gjør at blodstrømmen til resten av kroppen din blir begrenset, uttalte hun, og la til:

- Du kan ha høye kolesterolnivåer hvis du er veganer og spiser feil mat, men for mye inntak av rødt kjøtt gir også en mulighet for at arteriene dine kan lide.

Det har opptil flere ganger blitt skrevet artikler med påstander om at et vegansk kosthold skal gi deg et bedre sexliv.

TESTER UT: Rød Løpers reporter Thea Hope er lei av å være singel under corona, og velger derfor å ta saken i egne hender (les: lunger). Hun får hjelp av psykoterapeut og sexolog Alexandra Koren. Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

- Kosthold påvirker energinivået

Sexolog Marte Andersen Jacobsen forklarer overfor Se og Hør at forskere som Hana Kahleova, Susan Levin og Neal D. Barnard har forsket på plantebasert kosthold og kardiovaskulære sykdommer og hjertesykdom.

I forskningen kom de frem til at plantebaserte dietter er assosiert med lavere blodtrykk, lavere blodlipider og redusert blodplateaggregering enn ikke-vegetariske dietter, forteller Jacobsen.

- Det er ikke forsket direkte på hvordan dette påvirker sexlivet, men på et generelt grunnlag kan jeg si at vår generelle helsetilstand vil påvirke sexlivet vårt.

GENERELL HELSETILSTAND: Sexolog Marte Andersen Jacobsen forteller at på et generelt grunnlag vil vår generelle helsetilstand påvirke sexlivet vårt. Foto: Privat
GENERELL HELSETILSTAND: Sexolog Marte Andersen Jacobsen forteller at på et generelt grunnlag vil vår generelle helsetilstand påvirke sexlivet vårt. Foto: Privat Vis mer

Videre trekker Jacobsen frem kosthold, overvekt, alkohol, trening og fysisk og psykisk helsetilstand som faktorer som vil påvirke oss og sexlivet vårt. Hun forklarer videre at hvis vi spiser sunt og variert vil man ha mer energi enn om man spiser mat som er tung å fordøye.

- Her er det vanskelig å dra slutninger, og skulle si at «slik bør alle gjøre». Det er jo variasjoner i livsstil og hva som er bra for den enkelte. Det vil være mange faktorer som spiller inn, og hver enkelt må finne ut hva som er riktig for dem personlig for å ha et godt sexliv, sier hun.

SEX-SKILT: I «Kongen befaler» skulle deltakerne ta med noe som øker deres sjanser for sex, og her er det flere kreative forslag. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

- Sex er en fysisk aktivitet, så hvis du skal prestere i sengen så kan du se på det litt som en toppidrettsutøver. De vil nok neppe spise mye kjøtt rett før man skal springe langt, da vil man spise noe som gir kroppen masse, legger hun til.

Giftet seg

Tidligere denne uken ble det for øvrig kjent at Pamela Anderson har giftet seg med livvakten sin, Dan Hayhurst. Det bekreftet hun i et stort intervju med Daily Mail.

Bryllupet fant sted i en intim seremoni hjemme hos «Baywatch»-stjernen på Vancouver Island i Canada på julaften.

- Jeg er akkurat der jeg skal være - i armene på en mann som virkelig elsker meg, sa 53-åringen til avisen.

Vis mer

Paret fant kjærligheten under pandemien, og har nå altså blitt mann og kone. Ingen gjester - verken venner eller familie - deltok i vielsen.

Hayhurst kommer fra samme by som Anderson i Canada. Bryllupet ble holdt på en landlig eiendom i Ladysmith som 53-åringen har kjøpt av sine besteforeldre.

- Jeg er så forelsket. Vi giftet oss på julaften med våre familiers velsignelse. Alle sammen er lykkelige på våre vegne, delte Anderson videre.

LES OGSÅ: Røper intime hemmeligheter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer