Jennifer Lopez:

Vekker oppsikt med nytt Instagram-bilde

- Hva har skjedd med ansiktet hennes?, spør fansen.

FANSEN REAGERER: Et bilde som Jennifer Lopez nylig delte på Instagram, gjør at fansen mistenker henne for bilderedigering. Foto: Skjermdump Instagram/NTB Scanpix
FANSEN REAGERER: Et bilde som Jennifer Lopez nylig delte på Instagram, gjør at fansen mistenker henne for bilderedigering. Foto: Skjermdump Instagram/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Mens bilderedigering før var en oppgave for trente fotografer og designere, har stadig flere de senere årene tatt i bruk kunsten hva gjelder private bilder.

At det ikke bestandig går så bra, finnes det en rekke eksempler på blant Hollywoods kjente personligheter.

Denne gangen er det artist og skuespiller Jennifer Lopez (49) som får gjennomgå i sosiale medier, etter at hun delte et noe spesielt bikinibilde av seg selv.

- Ligner på en dukke

På bildet som Lopez har delt på Instagram, er det flere som kommenterer 49-åringens ansikt.

Mens mange mener hun ser vel redigert ut på bildene, mener andre at det ser ut som om hele hodet er photoshoppet på kroppen.

«Er det bare meg, eller ser ansiktet hennes helt annerledes ut??», kommenterer én.

«Vi vet hun har en fantastisk kropp, men her ser det bare ut som om hele hodet er photoshoppet på en annens kropp. Det ser helt merkelig ut», skriver en annen.

Andre mener hun ligner en dukke på bildet.

- Hun ser ut som en plastdukke.

Bildet er tatt i forbindelse med 49-åringens nye film «Hustlers», der hun spiller en stripper som går under navnet Ramona.

NATURLIG: Når man sammenligner bilder tatt av fotografer med hennes egne bilder, mener flere at det er åpenbart at stjernen har redigert sitt nye Instagram-bilde. Foto: NTB Scanpix
NATURLIG: Når man sammenligner bilder tatt av fotografer med hennes egne bilder, mener flere at det er åpenbart at stjernen har redigert sitt nye Instagram-bilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Viste frem musklene

Det er ikke første gang at Lopez vekker oppsikt med bildene hun publiserer på Instagram. I høst publiserte hun et bilde av seg selv hvor hun viste frem de veltrente og store bicepsene.

«Føler meg som en superkvinne etter showet i kveld», skrev hun under bildet.

Sangeren var nemlig klar for å avslutte sitt toårige show, «Jennifer Lopez: All I Have», i Las Vegas, og det var tydelig at hun fullførte det sterkere enn noensinne, bokstavelig talt.

- Det var øyeblikk hvor jeg var sliten og det var reising, og jeg måtte tilpasse treningsøktene mine når jeg kunne. Men her er vi med bare tre show igjen, og jeg har så mange følelser. Men det jeg føler meg mest er sterk, glad og takknemlig, avsluttet 49-åringen innlegget.

Flere sperret opp øynene for de muskuløse armene, og selv om noen påsto at bildet må være photoshoppet, ble hun hovedsakelig hyllet for de store musklene.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Utroskapsanklager

Bilder til side, det er likevel ikke stjernens Instagram-bilder som har vekket mest oppsikt den siste tiden.

Tidligere denne måneden kom nemlig den hyggelige nyheten om at Jennifer og kjæresten, den tidligere baseballspilleren Alex «A-Rod» Rodriguez (43), hadde forlovet seg.

Den gang delte de begge bilder på Instagram av Lopez sin hånd - med en stor diamantring - som hviler seg i en annen hånd. Mens Lopez kommenterte bildet med åtte hjerter, skrev Rodriguez «hun sa ja».

I ettertid har paret selv kommentert forlovelsen.

- Vi er veldig lykkelige. Vi støtter hverandre kontinuerlig i våre individuelle bestrebelser og tenker på alle de tingene vi kan bygge sammen, sa Lopez i et intervju med People, ifølge Standard.

- Vi er takknemlige for hvor vi er i livene våre i dag, det er det vi nyter mest, la Rodriguez til.

I kjølvannet av den hyggelige nyheten har paret imidlertid blitt plaget av utroskapsanklager mot Rodriguez, blant annet fra den britiske Playboy-modellen Zoe Gregory (44).

BILDEFUSK: Samtidig som debatten går rundt barn og unges mentale helse og påvirkning fra sosiale medier, driver mangfoldige Instagram-stjerner med retusjering av egne bilder. Kine og Jonas avslører tre av de verst retusjerte bildene til en av de aller største på Instagram - Kim Kardashian. Vis mer

LES OGSÅ: Se stjerneparets nye luksusvilla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer