Salma Hayek:

Vekker oppsikt med nytt bilde

Fansen går av hengslene etter at Hollywood-stjernen la ut et nytt bilde av seg selv.

ROSES: Skuespiller Salma Hayek roses etter at hun la ut et nytt bilde av seg selv på Instagram. Foto: Aff-usa.com / NTB
ROSES: Skuespiller Salma Hayek roses etter at hun la ut et nytt bilde av seg selv på Instagram. Foto: Aff-usa.com / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Salma Hayek (54) har for lengst etablert seg som et stort navn i Hollywood. Den meksikanske stjernen har medvirket i flere spillefilmer og sanket inn prestisjefylte priser.

54-åringen har dessuten stadig blitt beundret for sin skjønnhet, og holder seg usedvanlig godt for alderen.

Nå viser hun seg frem for Instagram-fansen på et splitter nytt bikinibilde som får tilhengerne til å måpe. Det skriver blant andre Ekstra Bladet.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

På bildet poserer «Frida»-stjernen ikledd lilla bikini, på stranda med asurblått hav i bakgrunnen.

Under innlegget skriver hun følgende:

«De siste dagene av 2020. Jeg har aldri vært mer takknemlig over å være sunn og frisk, og samtidig være i kontakt med naturen».

Bildet av skuespilleren har i skrivende stund fått over 1,3 millioner likerklikk, og mange av de 16,8 millioner følgerne hyller Hayek i kommentarfeltet.

«Du er som vin. Du blir bare vakrere med årene», kommenterer en.

«Åh, herregud. Jeg får et hjerteinfarkt», skriver en annen.

«Jeg elsker den kvinnen. Hun er perfekt», roser en tredje.

«Kan du overhodet eldes?», spør en fjerde.

SJOKKERER: 54-årige Salma Hayek sjokkerer fansen med nytt bikinibilde på Instagram. AllAccess / Insight media / NTB
SJOKKERER: 54-årige Salma Hayek sjokkerer fansen med nytt bikinibilde på Instagram. AllAccess / Insight media / NTB Vis mer

Sier nei til Botox

«Desperado»-skuespilleren har holdt koken i Hollywood i mange år. I filmbyen er det ofte et evig jag om å holde seg ung og vakker, og selv om mange stjerner velger å fikse på utseendet i frykt for å miste jobber, så har Hayek nektet å bukke under for presset.

Tidligere har 54-åringen avslørt at hun allerede for mange år siden ble anbefalt å begynne med Botox-injeksjoner - noe hun beskriver som det verste skjønnhetsrådet hun noen gang har fått.

- Da jeg var ung prøvde de å selge meg ideen om å starte med Botox tidlig. «Hvis du starter nå, vil du ikke få rynker», sa hun til Allure magazine, ifølge E! Online.

- Takk og lov at jeg ikke gjorde det, la hun til, og sa at hun aldri hadde benyttet seg av noen form for kosmetisk kirurgi.

Var i dårlige forhold

Stjerneskuespilleren har tidligere fortalt at mye av selvsikkerheten hennes kommer fra forholdet til milliardær-ektemannen François-Henri Pinault (58), som hun giftet seg med i 2009 og har datteren Valentina (13) med.

- Jeg kunne ønske jeg visste at jeg kom til å forelske meg dypt i den perfekte mannen da jeg var yngre. Jeg bekymret meg så mye, og datet noen folk jeg ikke burde ha datet. Man blir desperat, og begynner å se fantastiske ting i menn som ikke er bra for seg.

PAR: Hayek har vært gift med ektemannen François-Henri Pinault siden 2009. Foto: Doug Peters / NTB
PAR: Hayek har vært gift med ektemannen François-Henri Pinault siden 2009. Foto: Doug Peters / NTB Vis mer

- Jeg var også sammen med noen ganske bra gutter, men jeg kunne ønske at jeg hadde sagt til meg selv: «Hei, ro deg ned. Du kommer til å få deg en super ektemann som vil forgude deg». Det ville ha spart meg for mye personlig drama, hevdet hun.

LES OGSÅ: Popstjernen er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer