Elizabeth Hurley (53):

Vekker oppsikt med nytt bilde

Fansen går av skaftet etter at Hollywood-stjernen publiserte et nytt bilde av seg selv.

EVIG UNG: Den flotte filmstjernen får fansen til å måpe. Dette bildet er tatt av Elizabeth Hurley sist måned. Foto: Instagram/Elizabeth Hurley
EVIG UNG: Den flotte filmstjernen får fansen til å måpe. Dette bildet er tatt av Elizabeth Hurley sist måned. Foto: Instagram/Elizabeth Hurley Vis mer
Publisert

At Elizabeth Hurley fyller 54 år til sommeren er det en rekke mennesker som har svært vanskelig for å tro.

Den britiske skuespilleren, som tidligere har innrømmet at hun føler seg som en 14-åring, jobbet i flere år som modell og har fremdeles en figur som mange sikkert bare kan drømme om.

- Så hot at det gjør vondt

53-åringen eier sitt eget bikinimerke, og ettersom hun ikke er redd for å vise frem sin veltrente kropp, bruker hun ofte seg selv som modell for å reklamere for kolleksjonene sine.

Torsdag delte Liz et bilde i en nydelig turkis bikini med sølvdetaljer, men de aller fleste kommentarene under Instagram-innlegget retter seg mot hennes ungdommelige figur.

«Mildt lys og en glitrende bikini», har «Austin Powers»-stjernen skrevet som tekst.

Det tok ikke lang tid før komplimentene strømmet inn, og bikinibildet har i skrivende stund fått over 93 000 likerklikk og mer enn 2000 kommentarer.

- Wow, hun er perfekt til å være 30 år, fleiper en imponert fan.

- Au, hun er så hot at det gjør vondt, mener en annen.

- Hvordan klarer du å opprettholde denne utstrålingen? Vær så snill å gi oss noen tips. Du er så vakker, strålende og inspirerende, hyller en annen.

- Jeg sverger, du blir bare vakrere og vakrere for hver dag som går, mener enda en bruker.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Sønnen tar bilder

Og slik fortsetter de positive tilbakemeldingene å hylle 53-åringen. Selv om mange roser utseendet hennes, er det enkelte som også trekker frem trekk ved stjernens personlighet:

- OMG! Jeg kommer til å krasje med bilen!!!

- Hvordan kan du fremdeles ha kroppen til en 20-åring?

- På en skala fra 1 til 10, så er du 11. Du er sterk, og til og med vakrere på innsiden enn på utsiden. Du inspirerer meg. Du er som en solstråle på en skikkelig trist dag.

- Utrolig nok, så virker det som om du aldri eldes. Du ser helt lik ut som du gjorde for 20 år siden.

Til fansens store glede har Hurley allerede publisert tre ulike bilder av seg selv i i bikini og badedrakt denne måneden. Og hun ser både selvsikker og veltrent ut.

Til Daily Mail har skuespilleren tidligere avslørt at det ofte er sønnen Damian (16) som tar Instagram-bildene av henne.

- Damian er en fantastisk fotograf, og han vet instinktivt hva yngre mennesker ønsker å se, forklarte Liz, samtidig som hun understreket at han selvfølgelig går på skole og har viktigere ting å gjøre enn å fotografere sin mor.

- Jeg kan betrygge deg om at jeg ikke drar ham med meg til Mauritius hver helg for å ta bilder av meg. Men ettersom jeg er alenemor og han er enebarn, så er vi naturligvis mye sammen, og vi er veldig komfortable i hverandres selskap, delte hun videre.

Ingen kjæreste

Liz Hurley var 37 år gammel da sønnen Damian kom til verden.

Barnefaren, den styrtrike forretningsmannen Steve Bing (53), nektet først for farskapet, men en DNA-test bekreftet Hurleys ord.

Bing har ikke kontakt med sin sønn, og skuespilleren fikk hjelp av familien, samt Damians berømte gudfar, Hugh Grant (57), da hun ble alenemor.

- Min mor og min søster hjalp meg med å oppdra sønnen min, og han forguder dem. Gudfaren hans også. Jeg kopierte mer eller mindre bare min egen mor, som jeg synes gjorde en fantastisk jobb med å oppdra meg, min bror og min søster. Hun har vært en veldig stor del av livet til min sønn, har «The Royals»-stjernen fortalt, ifølge The Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet av mor og sønn.

Den berømte 53-åringen har vært singel siden det ble slutt med fotografen David Yarrow sommeren 2014.

I 13 år var også Hurley kjæreste med Hugh Grant. Etter at forholdet tok slutt i mai 2000 beholdt de et nært vennskap.

To år senere forelsket hun seg i den indiske forretningsmannen Arun Nayer (54), og i 2007 giftet duoen seg. Skilsmissen var et faktum i 2011, og tre måneder senere forlovet hun seg med cricket-stjernen Shane Warne. Paret ble derimot aldri gift, da de valgte å gå hver til sitt i desember 2013.

LES OGSÅ: Slik var det spesielle Jackson-ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer