Kylie Jenner:

Vekker oppsikt med «nye» lepper

Avslører at hun har kvittet seg med sitt fremste varemerke.

KJENT FOR LEPPENE: Kylie Jenner har gjort stor suksess siden hun i 2015 tok leppefillers, og deretter dannet kosmetikkmerket «Kylie Cosmetics». Foto: NTB Scanpix
KJENT FOR LEPPENE: Kylie Jenner har gjort stor suksess siden hun i 2015 tok leppefillers, og deretter dannet kosmetikkmerket «Kylie Cosmetics». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld publiserte Kylie Jenner (20) et bilde av seg selv og venninnen Anastasia Karanikolaou (21) på sosiale medier - og én liten detalj fanget hele verdens oppmerksomhet.

Instagram-innlegget viser nemlig en Kylie med betydelig mindre lepper enn hva vi er vant til å se henne med.

Men aller først: Et lite tilbakeblikk på reality-stjernens leppehistorikk de tre siste årene ...

Rik på leppestift

Kylie Jenner, som er den yngste søsteren i Kardashian-Jenner-klanen, har de siste årene klart å skille seg ut fra søskenflokken på grunn av de svært fyldige leppene sine, og det svært suksessrike kosmetikkmerket «Kylie Cosmetics».

Bakgrunnen for «Kylie Cosmetics» var å gi fansen muligheten til å oppnå de samme store leppene som henne - bare uten kosmetiske inngrep.

FØR: Kylie og faren til datteren hennes Stormi, Travis Scott, under moteuka i Paris for bare tre uker siden. Her var leppene hennes fortsatt fylt. Foto: NTB Scanpix
FØR: Kylie og faren til datteren hennes Stormi, Travis Scott, under moteuka i Paris for bare tre uker siden. Her var leppene hennes fortsatt fylt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dårlig selvtillit

Det var i 2015 det ble kjent at realitystjernen hadde tatt leppeinjeksjoner, etter at fansen hadde spekulert åpent i lang tid.

Innrømmelsen kom ut i en episode av «Keeping Up With the Kardashians», der Jenner sa at hun hadde «midlertidig fyll i leppene» og at «det er en usikkerhet jeg har, og det er dette jeg ønsket å gjøre».

Bakgrunnen for Jenners usikkerhet var et kyss hun fikk når hun var 15 år gammel, der gutten sa han var overrasket over at hun kunne kysse siden hun hadde så små lepper.

Saken fortsetter under bildet.

NATURLIGE LEPPER: Kylie Jenner i 2013, to år før hun tok leppefillers for første gang. Foto: NTB scanpix
NATURLIGE LEPPER: Kylie Jenner i 2013, to år før hun tok leppefillers for første gang. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Gamle-Kylie» er tilbake

Til tross for Jenners gigantiske suksess med fyldige lepper - som har inspirert jenter over hele verden til å forstørre sine egne - velger sminkedronningen nå å gå i helt motsatt retning.

I følge seg selv har Jenner nå fjernet alt av fyllet i leppene sine, og går i stedet for en naturlig look.

Artikkelen fortsetter under.

heat wave

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Innlegget på Instagram har allerede fått stor oppmerksomhet, og i skrivende stund har det nesten fem millioner likerklikk og rundt 36 000 kommentarer.

Spesielt én fan var raskt ute med å kommentere, og skrev at utseendet hennes nå minner mye om den gamle Kylie fra 2015.

«Jeg fjernet alt fyllet i leppene mine», svarte Kylie til dette.

AVSLØRER DET: Her avslører Kylie at hun har fjernet fyllet i leppene sine. Foto: Twitter
AVSLØRER DET: Her avslører Kylie at hun har fjernet fyllet i leppene sine. Foto: Twitter Vis mer

Fansen ser for øyeblikket ut til å elske den store forandringen, og støttende ord og oppmuntringer lar ikke vente på seg.

En fan har blant annet skrevet på Twitter: «Du er så mye SØTERE!!! uten fyllet».

En annen har lagt ut dette på sin Twitter-bruker, der vedkommende også støtter Jenners avgjørelse:

Usikkert hva motivasjonen bak er

Spørsmål rundt hvorfor Jenner plutselig har valgt å gå vekk fra imaget sitt med store lepper, står fortsatt ubesvarte.

En fan har imidlertid en idé om hva som er i gjære - nemlig at Kylie har en lansering av et nytt skjønnhetsprodukt like rundt hjørnet.

Videre roser Twitter-brukeren Kylie for avgjørelsen om å fjerne leppefillersene sine:

- Jeg er bare glad for å se at hun har kommet over usikkerheten sin og elsker sitt naturlige utseende. Hun ser så nydelig ut!

Dette skrev vedkommende på Twitter:

Uansett grunn stråler Kylie som aldri før, og ser svært komfortabel ut mens hun poserer med venninnen på Instagram.

Trendsetteren er kjent for å ha gigantisk innflytelse på sosiale medier, og spørsmålet videre er hvorvidt mindre lepper blir den nye trenden eller ikke.

kylie got rid of her lip fillers 7/8/18

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Hvordan fjerne leppefillers?

Nettstedet «Now To Love» viser til «Victorian Cosmetic Institute»,og hevder det er to forskjellige måter å bli kvitt fillers i leppene på.

Har man midlertidige fillers i leppene, vil stoffet som regel bli naturlig nedbrutt av kroppen over en periode på cirka tre til 24 måneder.

Et annet alternativ, for de som ønsker å få fjernet fillersene i leppene raskt, er å injisere en forbindelse kalt hyaluronidase. Dette regnes som et effektivt og smertefritt inngrep gjort på 15 minutter, og leppene skal ha returnert til normal størrelse dagen etter.

Det er mye som tyder på at Kylie har benyttet seg av det sistnevnte alternativet, ettersom det ikke er mer enn et par uker siden vi sist så henne med svært fyldige lepper.

thanks @voguemagazine ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

LES OGSÅ: Er han den ekte barnefaren?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer