Christina Aguilera:

Vekker oppsikt med nye bilder

Superstjernen overrasket fansen da hun nylig feiret 41-årsdagen sin.

IKKE SJENERT: Christina Aguilera deler en serie toppløsbilder med fansen i anledning egen bursdag. Foto: DIGGZY/ Shutterstock/ NTB
IKKE SJENERT: Christina Aguilera deler en serie toppløsbilder med fansen i anledning egen bursdag. Foto: DIGGZY/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdensberømte sangfuglen Christina Aguilera (41) slo for alvor igjennom i 1999 med hitlåter som «Genie in a Bottle» og «What a Girl Wants», med sitt svært høye toneleie.

Gjennom sin suksessrike karriere har hun solgt hele 100 millioner album, vunnet fem Grammy-priser og fått sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. I tillegg har hun også gjort det stort på TV-skjermen, der hun blant annet har vært dommer i «The Voice» siden 2011.

Superstjerna er imidlertid ikke fremmed for å vise litt ekstra hud. I anledning 41-årsdagen sin deler hun ferske toppløsbilder med fansen.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

Kaster klærne

Det er på sin egen Instagram-profil at stjerna overrasker følgerne sine med en bildesamling.

På bildene poserer Aguilera foran kameraet med sin platinablonde hårmanke, iført svarte skinnhansker, et par store solbriller og tilsynelatende lite annet.

«XTINA XLI», skriver stjerna som bildetekst til de fem bildene, hvor hun bruker romertall for å fremme sin nye alder.

Den toppløse fotoshooten har imidlertid blitt godt mottatt av følgerne hennes. Etter at hun publiserte bildene, har det også strømmet inn flere tusen bursdagsgratulasjoner fra både kolleger og trofaste fans.

«Dagen din har kommet! Du er en kvinne med utrolig potensial som ingen noen gang kunne forestille seg, du er et lys i denne verden», skriver en av følgerne.

«Gratulerer med dagen, dronningen av mitt hjerte! Du er en av mine største inspirasjoner gjennom tidene», skriver en annen.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Medier som Cosmopolitan, Fox News og InStyle har også bitt seg merke i de nye bildene.

Tok verden med storm

I likhet med stjerner som Britney Spears (40) og Justin Timberlake (40) startet det hele for Aguilera da hun som 13-åring ble en del av tv-serien «The All New Micky Mouse Club», et konsept som ble produsert av Disney for deres egen tv-kanal.

Stjerna var med i serien fram til den gikk av lufta i 1995, og dette viste seg å være et viktig springbrett for artisten - som ifølge CelebrityNetWorth i dag er god for rett over en milliard kroner.

Det skulle imidlertid bare gå noen år før Aguilera valgte å droppe det sukkersøte «nabojente»-imaget og overrasket alle i musikkvideoen «Dirrty», en video som sto godt i stil med låttittelen.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Hennes alter ego «Xtina» ble til.

«Dirrty» var en del av albumet «Stripped» (2002), som ble solgt i millioner av eksemplarer. Albumet resulterte også i en verdensomspennende turné, som blant annet tok henne til Oslo 27. september 2003.

LES OGSÅ: Ble far én mnd. etter han døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer