Kim Kardashian og North West:

Vekker oppsikt med nye bilder av datteren

Brast i gråt da hun ikke fikk låne mamma sine sko.

ELSKER SKOENE TIL MAMMA: Det er trygt å si at North West har en moteriktig sans, og hun benytter stadig anledningen til å prøve mamma Kim Kardashian West sin garderobe. Foto: NTB scanpix
ELSKER SKOENE TIL MAMMA: Det er trygt å si at North West har en moteriktig sans, og hun benytter stadig anledningen til å prøve mamma Kim Kardashian West sin garderobe. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke til å stikke under stol at stjerneparet Kim Kardashian (38) og Kanye West (41) sin eldste datter, fem år gamle North West, er blitt litt av en «fashionista».

Berømte designere sender stadig kostbare plagg til femåringen, og Kim og Kanye kler henne gjerne opp i antrekk som matcher dem.

Femåringen skal visstnok også ha en egen skredder og stylist til disposisjon, men til tross for alt dette, er det derimot skotøyet til mamma Kim som fanger oppmerksomheten til North.

Ikke fornøyd

Onsdag delte realitystjernen en hysterisk morsom bildeserie av datteren North i et innlegg på både Twitter og Instagram.

Det viste seg nemlig at North fikk et aldri så lite sammenbrudd etter at hun ikke fikk lov til å ha på seg Kim sine eksklusive støvletter.

- Så, miss North kledde på seg selv og trodde hun var klar for dagen, før jeg fortalte henne at hun ikke kunne ha på seg skoene mine, skriver «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen til bildene.

Det første bildet viser den elegante lille damen sitte på bakken med en ryggsekk formet som en bamse, ikledd et matchende slangemønstret, rosa antrekk fra topp til tå. De altfor store støvlettene til mamma Kim rekker femåringen langt over knærne, men det stopper ikke North fra å vise seg stolt frem.

På de neste bildene går North rundt i huset, strålende fornøyd med antrekket hun har plukket ut til seg selv, men på det siste har det skjedd en drastisk forandring. Det antas at dette bildet er tatt etter at Kim har fortalt den lille «fashionistaen» at hun ikke får låne skoene hennes.

Dette falt ikke i god smak hos femåringen, og du ser tydelig at hun reagerer sterkt. Ansiktsuttrykket minner svært om morens verdenskjente «crying face», og nettopp det er det flere som har fått med seg.

SJARMTROLL: Datteren til Kim Kardashian og Kanye West, North West, tok fullstendig av på en gospelkonsert. Slikt får verden med seg! Vis mer Vis mer

Stor respons

Bildeserien har fanget oppmerksomheten til en rekke amerikanske medier, deriblant US Magazine og ET Online, og også på Kims Twitter-innlegg strømmer det inn med sammenligninger av ansiktet til mor og datter.

- North er så dramatisk, men så søt, skriver en.

- Haha, datteren min gjør akkurat det samme med mine sko, men North matcher antrekket i alle fall, skriver en annen.

- Kim du har mistet tronen din. North har definitivt det beste gråteansiktet. For en legende.

- Ingen kan si at hun ikke er datteren din, skriver en annen.

Kritiseres

I kommentarfeltet under Instagram-bildet av datteren, er det delte meninger. Noen mener North er altfor bortskjemt, mens andre kritiserer måten hun kler seg.

- Jeg liker ikke å kommentere, men vær så snill kle datteren din etter alderen hennes. Ikke som en voksen, hun er en liten jente for guds skyld, og noen av klærne er upassende for alderen hennes, kommenterer en av følgerne.

- Denne jenta ser ut til å alltid bli opprørt? Blir hun ikke opplært til at hun ikke trenger å bli opprørt hver gang hun ikke får viljen sin? Jeg visste hvordan jeg skulle oppføre meg da jeg var på hennes alder, kommenterer en annen.

Dette er imidlertid ikke første gang North har vist sin lidenskap for å kle seg i morens moteriktige skotøy. Tidligere denne måneden delte Kim en video av datteren som stolt marsjerte rundt med 38-åringens høyhælte sko.

View this post on Instagram

Northie in Kim’s shoes 😩

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

Opptatt av sminke

Den fem år gamle kjendisdatteren har så godt som blitt født inn i offentligheten, og helt siden hun var liten har blitsregnet fra fotografene fulgt henne.

Men det er ikke bare antrekkene North er opptatt av. Skal vi tro Kim har den lille jenta også en sterk formening om sminke, noe de fleste små jenter synes er spennende.

Ifølge moren må hun nemlig bestikke datteren for å få henne med ut døren.

På sin Instagram-story delte Kim i fjor flere videoer av North som sminket seg i hele ansiktet. Videre kalte den stolte moren datteren sin for «contour queen».

Femåringen virket nemlig svært bevisst under sminkerutinen sin, og i etterkant av videoklippene, måtte Kim forsvare at den unge jenta får sminke seg.

- Ta det med ro, mammapolitiet. Sminken skal av om noen få minutter. Jeg måtte bare bestikke henne for å få henne med ut døren. Noen som kjenner seg igjen? skrev Kim på en av videoene.

GJØR SOM MAMMA: North var fokusert da hun sminket seg. Foto: Skjermdump, Instagram
GJØR SOM MAMMA: North var fokusert da hun sminket seg. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
TAS BORT: Ifølge Kim skulle datterens sminke fjernes raskt. Foto: Skjermdump, Instagram
TAS BORT: Ifølge Kim skulle datterens sminke fjernes raskt. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Catwalk-debut

North har som tidligere nevnt hele livet hatt søkelyset på seg, og allerede i tidlig alder lærte hun å rope frasen «no pictures» - ingen bilder - til paparazziene. Selv om hun har gitt inntrykk for at hun kan synes det er ubehagelig, har ikke familien gjort stort for å skjerme henne.

Barna i Kardashian-klanen medvirker sjelden i serien «Keeping up with the Kardashians», men de har stilt opp i motekampanjer med store, offentlige photo-shoots, og blir ofte lagt ut bilde av i sosiale medier.

I slutten av september gikk det ett steg lenger for den unge realityarvingen, da hun debuterte som modell på catwalken, til manges store overraskelse.

Det skal derimot nevnes at hun ikke spaserte ned motemoloen i verken Paris eller Milano, men hjemme i California - med mamma Kim trygt ved sin side.

Anledningen var at lekeprodusenten «LOL Surprise» arrangerte en visning i forbindelse med lanseringen av et nytt produkt. Ifølge Harper's Bazaar var derfor flere barn kledd ut som dukkene produsenten lager, og blant modellene var altså Kim Kardashians førstefødte.

«MAMMA?»: North West stiller et spørsmål mamma Kim Kardashian ikke er helt forberedt på. Vis mer

Ikledd en rød skinnjakke som flere mente minnet om Michael Jacksons ikoniske «Thriller»-jakke, store solbriller og et rødt skjørt, spaserte hun stolt nedover motemoloen, mens Kim heiet på og filmet fra plassen sin.

View this post on Instagram

Northie came through! @lolsurprise

A post shared by Kim Kardashian Snapchat 🍑 (@kimkardashiansnap) on

Kim la ut en rekke videoklipp av datteren på sin Instagram-story, og var tydelig stolt. Ifølge Cosmopolitan ropte hun «Go Northie», mens datteren struttet på catwalken.

LES OGSÅ: Realitydronningens hysteriske photoshop-tabber

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer