Adele:

Vekker oppsikt med ny flamme

I helgen dukket sangstjernen opp med en ny flamme etter den sluttførte skilsmissen.

NY FLAMME: Romanseryktene har fått ben å gå på, etter at Adele viste seg med en ny flamme. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP/NTB
NY FLAMME: Romanseryktene har fått ben å gå på, etter at Adele viste seg med en ny flamme. Foto: Ronald Martinez/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Siden i fjor har sangeren Adele Adkins (33), bedre kjent som bare Adele, gjennomgått en stor forandring.

Tidligere i år la fansen merke til stjernens drastiske vektnedgang, som også har fått stor oppmerksomhet i internasjonale medier.

Sangerens karriere skjøt fart da hun slapp sitt andre studioalbum i 2011, kalt «21». Adeles seneste album daterer tilbake til 2015, og hennes nyeste singel, «Water Under the Bridge», kom ut i november 2016.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer

Siden har det vært stille på musikkfronten, og det er tydelig at stjernen har gjennomgått en stor forandring siden hun sist ga ut ny musikk.

Det siste året har det imidlertid svirret romanserykter rundt 32-åringen, som brøt med ektemannen Simon Konecki (47) våren 2019, og omsider fullførte skilsmissen i 2021.

Nå har hun blitt koblet til en ny flørt i etterkant av skilsmissen. Det melder People.

Ny flamme

I fjor begynte det å svirre rykter om at Adele datet den britiske rapperen Joseph Junior Adenuga (38), bedre kjent som Skepta, men nå kan de se ut til at rapperen ha blitt byttet ut med en sportslig fyr.

I helgen ble nemlig ettbarnsmoren observert sammen med basketballspilleren LeBron James' (36) agent, Rich Paul (40), da de dro sammen på en basketballkamp.

En kilde bekrefter overfor nettstedet at paret allerede har datet «i noen måneder», men at basketballkampen blir deres første offentlige arrangement som et par.

Foto: Christian Petersen/Getty Images/AFP/NTB
Foto: Christian Petersen/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

Sangfuglen var tydelig engasjert i basketballkampen, og satt tett inntil sportsagenten på fremste rad.

Ifølge nettstedet ble parets status først annonsert av Brian Windhorst (43) i ESPNs sportspodkast, «The Lowe Post». Der kunne han røpe at Paul hadde medbrakt «kjæresten sin til kampen for å sitte ved siden av LeBron»

Foto: Christian Petersen/Getty Images/AFP/NTB
Foto: Christian Petersen/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

«Rich Paul er på kampen med Adele. LeBron ser på kampen med Adele. Dette er første gangen de viser seg offentlig», forteller han videre i episoden.

Både Adele og Paul har likevel enda til gode å bekrefte romanseryktene.

SINGELLIVET: Vi har spurt Isabelle Eriksen hvordan det går med kjærligheten. Reporter: Celina Morken Video: Rød Løper / Thea Hope Vis mer

Skilt

Som tidligere nevnt har sangstjernen skilt seg fra sin tidligere ektemann, Simon Konecki, og eksparet, som giftet seg i 2016, deler sønnen Angelo sammen.

I uttalelsen fra 2019 sto det at «Hello»-sangeren og Konecki forplikter seg til å oppdra sin felles sønn med kjærlighet, og at de ikke ville gi noen ytterligere kommentarer om bruddet.

I mai samme år brøt sangstjernen imidlertid tausheten om bruddet.

«Dette er 31. Takk gud. 30 var en prøvelse, men jeg eier det, og prøver mitt beste å håndtere det», åpnet hun det personlige innlegget med.

Videre fortalte Adele at hun hadde forandret seg drastisk de siste årene, og at hun fortsatt var i endring.

«31 blir et stort år, og jeg skal bruke det på meg selv. For første gang på et tiår er jeg klar for å føle verden rundt meg og se opp, for en gangs skyld», fortsatte hun.

Og nå melder Entertainment Tonight at skilsmissen skal være sluttført, etter at de endelig kom til enighet.

LES OGSÅ: Viste frem ny flamme etter bruddet: - Respektløs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer