Jenna Dewan:

Vekker oppsikt med nakenbilde

Jenna Dewan og forloveden kastet klærne.

SPESIELL FEIRING: Jenna Dewan har delt flere bilder fra en romantisk tur med forloveden. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB
SPESIELL FEIRING: Jenna Dewan har delt flere bilder fra en romantisk tur med forloveden. Foto: Rob Latour / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden fylte «Step Up»-stjernen Jenna Dewan 41 år. I den anledning har hun nå reist på en romantisk bursdagstur med forloveden skuespiller Steve Kazee (46).

Paret forlovet seg i begynnelsen av 2020, og fikk sitt første barn sammen bare kort tid senere. Fra tidligere har Dewan også datteren Everly (8) fra ekteskapet med Channing Tatum (41).

De siste dagene har det imidlertid sett ut til at det nylige bursdagsbarnet og forloveden har hatt barnefri og pleiet kjærligheten på en romatisk ferie.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», gjennomgikk et dramatisk stilskifte. Det falt ikke i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Kastet klærne

Dewan har nemlig delt flere bilder fra reisen med følgerne sine, hvorpå hun skriver: «Kunne ikke ha drømt om en bedre bursdagstur hvis jeg prøvde. Tusen takk, baby».

Til teksten har hun som nevnt delt flere bilder og videosnutter, og spesielt ett bilde får ekstra mye oppmerksomhet. 41-åringen og Kazee flørter nemlig med kamera, tilsynelatende uten en tråd på kroppen.

I kommentarfeltet er det tydelig at innlegget fenger fleres oppmerksomhet, og en rekke følgere har blant annet lagt igjen flammer.

I VINDEN: Norske Amalie Olufsen prydet sin andre «Playboy»-forside, men denne gangen hadde det skjedd på et noe utradisjonelt vis. Vis mer

Røpet forlovelse

41-åringen og forloveden ble først koblet til hverandre i 2018, og i fjor kunne hun altså røpe at hun hadde fått ring på fingeren.

«Et helt liv til å elske og vokse sammen med deg. Du har hjertet mitt», skrev hun til et bilde av de to hvor man tydelig ser forlovelsesringen.

Også Kazee delte den glade nyheten med følgerne sine.

«Når du våkner på morgenen, vil jeg kysse ansiktet ditt med et smil noen aldri har sett maken til. Når du våkner på morgenen vil jeg kysse øynene dine og si at det er deg jeg har elsket alle disse åra», skriver han til det samme bildet.

BYTTET KARRIERE: Trebarnsmoren Nikole Mitchell lever av å selge nakenbilder på nettstedet OnlyFans, men slik har det ikke alltid vært. Video: Mitchellnikole / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: Hyllet eksen på morsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer