Dax Shepard og Kristen Bell:

Vekker oppsikt med nakenbilde av kona

Skuepilleren overrasket med en annerledes morsdagshyllest.

MORSDAG: Skuespiller Dax Shepard delte en spesiell hyllest til Kristen Bell i anledning den amerikanske morsdagen. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB
MORSDAG: Skuespiller Dax Shepard delte en spesiell hyllest til Kristen Bell i anledning den amerikanske morsdagen. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB Vis mer
Publisert

Hvert år hedres mødre på morsdagen i alle verdens hjørner. Feiringen skjer på ulike dager i mange land.

I helgen var det blant andre amerikanske mødres tur. Hollywood-stjernen Dax Shepard (46) ville selvsagt hylle kona si, Kristen Bell (40), som er mor til deres to barn, Lincoln (8) og Delta (6), på den store dagen.

Hyllesten var imidlertid av det unike slaget.

46-åringen hadde nemlig smelt til med et bilde av Bell splitter naken utendørs - bare iført sokker. I en yogapositur sto stjernen på hodet.

- Vi elsker deg

Bildet overlot lite til fantasien. Shepard hadde riktignok sensurert baken til tobarnsmoren.

«Det å være mamma har forandret seg siden jeg var barn ..., og det er helt greit for meg», skrev Shepard humoristisk til bildet på Instagram.

«Se på dette eksemplaret av et menneske: Snill, tålmodig, omsorgsfull, festlig, talentfull, sjenerøs, hard og myk. Jentene mine og jeg vant i mammalotteriet. Vi er så takknemlige, og vi elsker deg», skrev han avslutningsvis, etterfulgt av flere røde emojier i hjerter.

Fansen så ut til å gå av skaftet over Shepards morsdagshyllest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer