Dax Shepard og Kristen Bell:

Vekker oppsikt med nakenbilde av kona

Skuepilleren overrasket med en annerledes morsdagshyllest.

MORSDAG: Skuespiller Dax Shepard delte en spesiell hyllest til Kristen Bell i anledning den amerikanske morsdagen. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB
MORSDAG: Skuespiller Dax Shepard delte en spesiell hyllest til Kristen Bell i anledning den amerikanske morsdagen. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB Vis mer
Publisert

Hvert år hedres mødre på morsdagen i alle verdens hjørner. Feiringen skjer på ulike dager i mange land.

I helgen var det blant andre amerikanske mødres tur. Hollywood-stjernen Dax Shepard (46) ville selvsagt hylle kona si, Kristen Bell (40), som er mor til deres to barn, Lincoln (8) og Delta (6), på den store dagen.

Hyllesten var imidlertid av det unike slaget.

46-åringen hadde nemlig smelt til med et bilde av Bell splitter naken utendørs - bare iført sokker. I en yogapositur sto stjernen på hodet.

- Vi elsker deg

Bildet overlot lite til fantasien. Shepard hadde riktignok sensurert baken til tobarnsmoren.

«Det å være mamma har forandret seg siden jeg var barn ..., og det er helt greit for meg», skrev Shepard humoristisk til bildet på Instagram.

«Se på dette eksemplaret av et menneske: Snill, tålmodig, omsorgsfull, festlig, talentfull, sjenerøs, hard og myk. Jentene mine og jeg vant i mammalotteriet. Vi er så takknemlige, og vi elsker deg», skrev han avslutningsvis, etterfulgt av flere røde emojier i hjerter.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånden sin. Slik reagerte kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

Fansen så ut til å gå av skaftet over Shepards morsdagshyllest.

«Dette innlegget er virkelig det beste. Jeg snakket nettopp om nakenyoga her om dagen. Jeg vet at jeg ikke kjenner dere personlig (skulle ønske jeg gjorde), men dette er så vakkert, kraftfullt og virkelig det søteste innlegget», skrev en ivrig Instagram-bruker.

HYLLER: Dax Shepard ville hedre sin kjære kone, Kristen Bell, på morsdagen. Det gjorde han ved å dele et privat nakenbilde av Bell på Instagram. Her er ekteparet avbildet i 2014. Foto: Stewart Cook / REX / NTB
HYLLER: Dax Shepard ville hedre sin kjære kone, Kristen Bell, på morsdagen. Det gjorde han ved å dele et privat nakenbilde av Bell på Instagram. Her er ekteparet avbildet i 2014. Foto: Stewart Cook / REX / NTB Vis mer

«Wow, for en fantastisk dag til å få brunfarge, trene og se bra ut på - på en og samme tid», kommenterte en annen entusiastisk.

«Hvis du ikke kan gjøre nakenyoga med sokker i hagen din, gjør du noe feil», skrev en tredje humoristisk.

Hovedpersonen selv lot til å ta den spesielle hedringen med et smil. På Instagrams historiefunksjon skrev Bell følgende:

«Tusen takk, Dax, for tidenes beste morsdagsgave».

IKKE FLAU: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Godt gift

Skuespillerparet regnes for å være et av de mest populære parene i Hollywood, og er høyt elsket av fansen. Mens Bell er kjent fra blant annet «Veronica Mars», «Forgetting Sarah Marshall», og «Frost», har Shepard hatt roller i serier som «Parenthood» og «Punk'd».

Paret møttes på en bursdagsfest, og begynte å date i 2007. I 2010 ble de forlovet, men valgte å vente med å gifte seg.

Etter å ha vært forlovet i tre år valgte skuespillerne å gi hverandre sitt ja i en enkel seremoni på et kontor i Beverly Hills i 2013.

Deretter kom barna Lincoln og Delta som perler på en snor.

TÅRER: Skuespilleren la ut tårevåt video etter å ha blitt kritisert for lekkede nakenbilder. Vis mer

LES OGSÅ: Glefser mot superstjernens nakenbilde: - Giftig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer