Ashley Olsen:

Vekker oppsikt med mystisk bilde

Motedesignerens kjæreste overrasker.

SJELDEN KOST: Ashley Olsen har vært koblet til Louis Eisner siden 2017. Det har derimot vært musestille fra paret siden den gang. Nå overrasker Eisner ved å dele et sjeldent bilde av motedesigneren. Her er hun avbildet med tvillingsøsteren Mary-Kate Olsen i 2016. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB
SJELDEN KOST: Ashley Olsen har vært koblet til Louis Eisner siden 2017. Det har derimot vært musestille fra paret siden den gang. Nå overrasker Eisner ved å dele et sjeldent bilde av motedesigneren. Her er hun avbildet med tvillingsøsteren Mary-Kate Olsen i 2016. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB Vis mer
Publisert

Tvillingsøstrene Ashley og Mary-Kate Olsen (35) gjorde stor suksess i tv-serien «Full House» som barn. Der byttet de på å spille rollen som Michelle Tanner, og i etterkant har de vært å se i en rekke filmer, deriblant «New York Minute», «Passport to Paris» og «It Takes Two».

Selv om tvillingsøstrene raskt ble kjente fjes for omverdenen har de imidlertid holdt en svært lav profil. I et tidligere intervju med Wall Street Journal Magazine i 2018 fortalte de om årsaken til at de i dag lever et liv utenfor blitsregnet i Hollywood.

- Jeg vet ikke om det kanskje kan være måten vi vokste opp på. Vi liker bare ikke å snakke om oss selv eller det vi driver med. Det er ikke vår greie, innrømmet tvillingene den gang.

BARNESTJERNER: Tidlig på 2000-tallet fikk flere barnestjerner sitt gjennombrudd. Nå har alle blitt voksne - kjenner du dem igjen? Musikk: Epidemic Sound. Bilder: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

Ikke hverdagskost

Nå skaper imidlertid én av søstrene overskrifter, nærmere sagt Ashley. Denne helgen overrasket nemlig 35-åringens kjæreste Louis Eisner (32) med å dele et svært sjeldent bilde på Instagram-story av Ashley.

Entertainment Tonight og People er blant mediene som omtaler bildet.

På bildet har «Full House»-stjernen på seg en svart hatt og en hvit genser som hun har plassert over en svart skjorte. Hun er også iført linbukser i tillegg til en skjorte knyttet rundt livet sitt og joggesko av merket Yeezy.

PÅ TUR: Dette er det aller første bildet Louis har delt av Ashley siden de ble et par. Foto: Skjermdump fra Instagram / knuckles.eisner
PÅ TUR: Dette er det aller første bildet Louis har delt av Ashley siden de ble et par. Foto: Skjermdump fra Instagram / knuckles.eisner Vis mer

På bildet ser det ut som at duoen befant seg på en skogtur. I den ene hånden har Ashley med seg noe å drikke på, mens i den andre holder hun en noe uvanlig gjenstand - en svart machete. Louis skrev ikke noe til bildet av Ashley, men fulgte opp med et bilde av seg selv foran et vann.

KVALITETSTID: Det kan se ut til at kjæresteparet tok seg tid til en tur i skogen sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram / knuckles.eisner
KVALITETSTID: Det kan se ut til at kjæresteparet tok seg tid til en tur i skogen sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram / knuckles.eisner Vis mer

Dette er for øvrig det aller første bildet Louis har delt av kjæresten ettersom de har vernet godt om forholdet, og de har begge til gode å uttale seg om forholdet.

De to turtelduene har vært koblet til hverandre siden 2017. Louis er sønnen til kunstner og smykkedesigner Lisa Eisner. Ifølge Radar Online møttes de to gjennom felles venner, og de skal ha kjent hverandre i flere år.

VIRALT MONSTER: Da Mark Zuckerberg var på Hawaii i 2020 begynte bilder av ham med unormalt store mengder solkrem å sirkulere på nettet. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Maga /NTB . Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Ikke fan av rampelyset

Ettersom de liker å holde forholdet sitt privat har de bare blitt avbildet sammen ved et par anledninger, blant annet under en date i New York.

En kilde har tidligere uttalt til Radar Online at Louis er svært opptatt av å holde livet sitt privat, og at det er derfor han ikke har dukket opp på noen rød løper med Ashley.

- Det er ikke slik at de prøver å holde forholdet privat, men Louis liker rampelyset enda mindre enn Ashley, fortalte kilden.

I 2019 oppsto det imidlertid forlovelsesrykter rundt paret. Da ble Ashley sett med en ring på ringfingeren under en middag på en italiensk restaurant i Los Angeles. En forlovelse har derimot aldri blitt bekreftet.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Ny flamme etter skilsmissen

Når det kommer til tvillingsøsteren Mary-Kate sto hun for en av Hollywoods største skilsmisser da hun i mai i fjor tok ut skilsmisse fra finansmannen Olivier Sarkozy (51).

Det ble starten på slutten for stjerneparets fem år lange ekteskap. Etter noen skitne runder i retten, kom Olsen og den 17 år eldre franskmannen omsider til enighet om skilsmissen i januar i år.

Det endte til slutt med et forlik og begge parter har signert skilsmissepapirene slik at skilsmissen ble sluttført. Det kan derimot se ut til at Mary-Kate har kommet seg videre etter skilsmissen med Sarkozy. I mars meldte Daily Mail at 34-åringen hadde vært på byen med medie-gründeren John Cooper.

UTE PÅ LIVET: Mary-Kate Olsen ble observert på restaurant i New York sammen med medie-gründeren John Cooper i mars. De forlot restauranten sammen, ifølge Daily Mail. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
UTE PÅ LIVET: Mary-Kate Olsen ble observert på restaurant i New York sammen med medie-gründeren John Cooper i mars. De forlot restauranten sammen, ifølge Daily Mail. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer

Han grunnla analyseselskapet Brightwire i 2011 sammen med kompanjongen Mark Gerson, og er administrerende direktør i selskapet.

Olsen og Cooper nøt gresk mat, hvitvin og drinker sammen på restaurant i New York. De var riktignok i et følge med flere andre, men duoen så utvilsomt ut til å sette pris på hverandres selskap.

Ifølge Daily Mail forlot Olsen og Cooper restauranten sammen.

SINGELLIVET: Vi har spurt Isabelle Eriksen hvordan det går med kjærligheten. Reporter: Celina Morken Video: Rød Løper / Thea Hope Vis mer

LES OGSÅ: Dette heter de egentlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer