Victoria Beckham:

Vekker oppsikt med milliongjeld

Den britiske stjernens bedrift har samlet opp en milliongjeld.

GJELD: En ny rapport viser at Victoria Beckhams motehus har pådratt seg en stor gjeld. Foto: Ana M Wiggins / SplashNews.com / NTB
GJELD: En ny rapport viser at Victoria Beckhams motehus har pådratt seg en stor gjeld. Foto: Ana M Wiggins / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert

Beckham-familien kan nok regnes som én av de mektigste familiene i verden, og det er ikke å legge skjul på at stjernefamilien er svært velstående.

David Beckham (47) har lagt en meget suksessrik fotballkarriere bak seg, og deres tre tenåringssønner Brooklyn (23), Romeo (19) og Cruz (17) har også tredd inn i rampelysets glans. Mor Victoria (48) har også en imponerende karriere som tidligere «Spice Girls»-stjerne og i nyere tid som motedesigner.

Det er likevel sistenevnte karrierevei som har medført en milliongjeld for 48-åringens mote- og skjønnhetsbedrift. Det fremkommer i en rapport ifølge The Mirror.

BECKHAM: En lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benytter enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham Vis mer

Gjeld

Victorias Beckhams motemerke, med samme navn som henne selv, har angivelig samlet på seg en gjeld på 53,9 millioner pund, noe som tilsvarer i overkant av 630 millioner norske kroner.

Merket, som selger blant annet jeans for over 4000 norske kroner og gensere for over 6000 norske kroner, har i likhet med flere andre bedrifter fått kjenne på pandemiens konsekvenser.

I følge en rapport fra The Mirror tapte motemerket og Beckhams nye sminkefirma 77 millioner norske kroner i 2020, og hadde opp imot 182 millioner kroner i gjeld i 2019.

En talsperson for Beckham har bekreftet at tallene stemmer overfor for det britiske nettstedet.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

- Fortsetter å utvide

I rapporten blir det opplyst om at den totale inntekten for Victoria Beckham Holdings-gruppen falt seks prosent og betydelig reduksjon i driftstapet med 57 prosent som følge av den globale pandemien,

Gjelden hindrer imidlertid ikke Beckhams varemerke fra å utvide, og rapporten røper at flere av årets lanseringer har vært vellykkede.

«Victoria Beckham Beauty fortsetter å utvide sin portefølje med en rekke vellykkede produktlanseringer i år med alt det beste innen ren luksusskjønnhet og hudpleie», står det videre.

TAR AV: «Onlyfans», en plattform der brukere tjener penger på dristige bilder og videoer, har blitt levebrødet til tusenvis av mennesker. Vi har snakket med ekteparet Amanda Bredén og Max Schact, som ligger helt i toppsjiktet på «Onlyfans» i Skandinavia. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / SVT Vis mer

Til tross for de store tapene, skal David og Victoria Beckhams globale imperium ha doblet fortjenesten og samlet inn i underkant av 136 millioner norske kroner.

På tross av pandemien ser det ut til å ha gått greit med ekteparet Beckham. De tok i 2020 ut et totalt utbytte på elleville 175 millioner kroner og betalte 29 millioner kroner i skatt. Med andre ord - de har nok til salt i grøten.

LES OGSÅ: «Tindersvindler»-offer røper gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer