David Beckham og Harper Beckham:

Vekker oppsikt med kyssebilde

David Beckham kysser datteren Harper Seven på munnen. Det skaper reaksjoner.

KJENT FAMILIE: Her er David Beckham med sønnen Romeo og datteren Harper Seven i 2019. Et nytt bilde av far og datter vekker nå reaksjoner i sosiale medier. Foto: NTB
KJENT FAMILIE: Her er David Beckham med sønnen Romeo og datteren Harper Seven i 2019. Et nytt bilde av far og datter vekker nå reaksjoner i sosiale medier. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Man kan trygt si at Beckham-familien er en av verdens mest berømte familier. Fotballegenden David Beckham (45) og «Spice Girls»-stjernen Victoria Beckham (46) har vært yndlinger for tabloidpressen verden over siden de falt for hverandre på 1990-tallet.

De giftet seg i 1999, og barna Brooklyn (21), Romeo (18), Cruz (15) og Harper Seven (9) har kommet i tur og orden siden den gang. Det er ingen tvil om at familien er svært sammensveiset - noe man tydelig kan se på Beckham-familiens oppdateringer i sosiale medier, hvor kvalitetstid med familien er en gjenganger blant bildene.

Et bilde av datteren Harper Seven og pappa David vekker imidlertid nå oppsikt. Victoria Beckham delte nemlig nylig et bilde der ektemannen kysser datteren på munnen.

Vekker harme

Det har fått følgerne til å gå av skaftet i kommentarfeltet, hvor mange reagerer kraftig på at den tidligere fotballproffen kysser datteren på munnen.

«Hvorfor kysser du henne på leppene?» skriver en av Victoria Beckhams følgere.

«Veldig privat bilde, hvorfor ville du publisere dette på Instagram-profilen din», spør en annen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer