Scott Disick

Vekker oppsikt med kjendisdatter (19): - Ekkelt

Det spekuleres på om Scott Disick har funnet tonen med nok en modell.

GÅR VIDERE: Mye tyder på at forholdet mellom Scott Disick og Sofia Richie er over, og at tv-stjernen forsøker å gå videre. Foto: Broadimage/Shutterstock/ NTB
GÅR VIDERE: Mye tyder på at forholdet mellom Scott Disick og Sofia Richie er over, og at tv-stjernen forsøker å gå videre. Foto: Broadimage/Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

At realitystjernen Scott Disick (37) har et godt øye til unge modeller er det ingen tvil om. I en rekke anledninger opp gjennom årene har han blitt observert ekstra tett på vakre kvinner, og hans forrige forhold var ikke et unntak.

I sommer endte nemlig hans tre år lange forhold til modellen Sofia Richie (22), som han fant tonen med et par år etter bruddet med Kourtney Kardashian (41) i 2015.

I oktober ble han imidlertid observert med en ny modell, 24 år gamle Bella Banos, da de nøt det som skal ha vært en romantisk middag på restauranten Nobu i Malibu - en sikker favoritt blant Kardashian-familien.

Nå kan det derimot se ut til at det ikke ble noe varig mellom ham og Banos, da han i det siste har tilbrakt tid med en annen ung modell.

Spiste middag

Ifølge US Weekly spiste 37-åringen nylig middag med Amelia Hamlin (19), datter av «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Lisa Rinna (57).

Dette skal ifølge nettstedet ha vært andre gangen de to tilbringer tid sammen på kort tid. De skal nemlig ha ankommet sammen til Kendall Jenners omstridte 25-årsdag forrige uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer