Scott Disick

Vekker oppsikt med kjendisdatter (19): - Ekkelt

Det spekuleres på om Scott Disick har funnet tonen med nok en modell.

GÅR VIDERE: Mye tyder på at forholdet mellom Scott Disick og Sofia Richie er over, og at tv-stjernen forsøker å gå videre. Foto: Broadimage/Shutterstock/ NTB
GÅR VIDERE: Mye tyder på at forholdet mellom Scott Disick og Sofia Richie er over, og at tv-stjernen forsøker å gå videre. Foto: Broadimage/Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

At realitystjernen Scott Disick (37) har et godt øye til unge modeller er det ingen tvil om. I en rekke anledninger opp gjennom årene har han blitt observert ekstra tett på vakre kvinner, og hans forrige forhold var ikke et unntak.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

I sommer endte nemlig hans tre år lange forhold til modellen Sofia Richie (22), som han fant tonen med et par år etter bruddet med Kourtney Kardashian (41) i 2015.

I oktober ble han imidlertid observert med en ny modell, 24 år gamle Bella Banos, da de nøt det som skal ha vært en romantisk middag på restauranten Nobu i Malibu - en sikker favoritt blant Kardashian-familien.

Nå kan det derimot se ut til at det ikke ble noe varig mellom ham og Banos, da han i det siste har tilbrakt tid med en annen ung modell.

Spiste middag

Ifølge US Weekly spiste 37-åringen nylig middag med Amelia Hamlin (19), datter av «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Lisa Rinna (57).

Dette skal ifølge nettstedet ha vært andre gangen de to tilbringer tid sammen på kort tid. De skal nemlig ha ankommet sammen til Kendall Jenners omstridte 25-årsdag forrige uke.

MOR OG DATTER: Amelia Hamlin og mamma Lisa Rinna i 2018. Foto: David Livingston/Getty/NTB
MOR OG DATTER: Amelia Hamlin og mamma Lisa Rinna i 2018. Foto: David Livingston/Getty/NTB Vis mer

Det skal nevnes at også Hamlins stylist og Disicks gode venn, Marielou Bartoli (30), var med på middagen. Det er dermed ikke sikkert at det ligger mer enn et vennskap til grunn mellom realitystjernen og den 18 år yngre modellen - men det får tiden vise.

- Skaff deg noen eldre

En ting som er sikkert er at reaksjonene etter middagen har begynt å strømme inn, spesielt på Twitter. Under et innlegg om nyheten delt av kjendisnettstedet Page Six, har flere påpekt aldersforskjellen.

«Kom igjen Scott … det er bare ekkelt. Du må ha mer livserfaring, skaff deg noen eldre», har en skrevet.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«Åh, ok. Dette er interessant», har en annen skrevet .

Også i tråden under Twitter-innlegget til nevnte US Weekly, har folk hengt seg opp i aldersforskjellen.

«Kan han ikke finne noen på sin egen alder?», blir det skrevet.

«De blir bare yngre og yngre», mener en annen, som sikter til Disicks tidligere relasjoner med yngre kvinner.

Fansen trygler

Selv om tv-stjernen tilsynelatende forsøker å møte nye mennesker, er det ikke alle som er like fornøyde. Fansen har nemlig fremdeles håp, og nærmest trygler Disick og ekskjæresten Kourtney Kardashian om å gi forholdet en ny sjanse.

Det tidligere paret var i et høyprofilert forhold i nesten et tiår, før de etter noen turbulente år valgte å avslutte forholdet i 2015. I løpet av tiden fikk de tre barn sammen, Mason (10), Penelope (8) og Reign (5) - som de samarbeider tett om å oppdra sammen.

Fansens bønn om en romantisk gjenforening mellom det tidligere paret er derimot ikke tilfeldig. Disick og Kardashian ser nemlig ut til å ha en svært god tone om dagen, og har tilbrakt mye tid sammen, spesielt under coronapandemien.

Se dette innlegget på Instagram

Working on my night moves

Et innlegg delt av Scott Disick (@letthelordbewithyou)

Da Disick nylig delte et bilde av seg selv holde rundt en skikkelse - som flere mener ligner Kardashian, ble flere overbevist om at paret har funnet tilbake til hverandre.

Bildet ble tilsynelatende tatt under Kim Kardashians private 40-årsdag, noe som underbygger fansens teori om at det nettopp er Kourtney han omfavner foran solnedgangen.

«Er det Kourtney? Vi trenger en bekreftelse», har en kommentert.

«Kan du og Kourtney bare finne tilbake til hverandre», spør en annen.

LES OGSÅ: - Folk må ikke spekulere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer