Jake Gyllenhaal:

Vekker oppsikt med intime detaljer

- Jeg innser mer og mer at det er mindre viktig å dusje.

ÆRLIG: Jake Gyllenhaal åpner seg om sine tanker rundt renslighet. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP/NTB
ÆRLIG: Jake Gyllenhaal åpner seg om sine tanker rundt renslighet. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist måned sjokkerte stjerneparet Ashton Kutcher (43) og Mila Kunis (37) da de avslørte at de sparer mye penger på noe så elementært som såpe.

I podkasten «Armchair Expert» fortalte Kunis blant annet at hun ikke vasker hele kroppen med såpe hver dag, bare de viktigste partiene av kroppen.

- Jeg vasker bare armhulene og skrittet daglig. Ingenting annet, supplerte ektemannen Kutcher.

Kunis forklarte at hennes avslappende holdning til dusjing og såpe stammer fra oppveksten hennes, der hun «ikke hadde tilgang til varmt vann, som gjorde at hun dusjet sjelden».

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Dette påvirker også ekteparets barn, Wyatt (6) og Dimitri (4).

- Ser vi at barna er skitne, så gjør vi dem rene. Hvis ikke, er det ikke noe poeng, sa Kutcher.

Utsagnene vakte stor oppsikt og ble heftig omtalt i amerikanske medier, deriblant Huffington Post.

«Bra for huden»

Nå får Hollywood-stjernene uventet støtte fra skuespiller-kollega Jake Gyllenhaal (40).

«Brokeback Mountain»-stjernen avslører nemlig at han ikke er fan av hverken å dusje etter trening eller vasking generelt, melder Page Six fredag.

I et nytt intervju med Vanity Fair svarer 40-åringen følgende på spørsmål om han har et spesielt ritual når det kommer til bading:

- Jeg innser mer og mer at det er mindre viktig å dusje, innrømmer han og fortsetter:

- Jeg tror derimot ikke at gode manerer og dårlig ånde fungerer. Men jeg mener at en hel verden som ikke bader er veldig bra for huden og at vi rengjør oss selv naturlig.

Vis mer

«Venter til det stinker»

Det er Hollywood-stjernen Dax Shepard (46) som står bak podkasten «Armchair Expert» hvor ekteparet Kutcher og Kunis kom med sine oppsiktsvekkende uttalelser om sitt avslappende forhold til renslighet.

Tirsdag gjestet Shepard og skuespiller-kona Kristen Bell (41), kjent fra blant annet «Bad Moms», tv-programmet «The View», og her røpet de selv at de ofte glemmer å bade døtrene deres Lincoln (8) og Delta (6).

- Jeg er stor fan av å vente til det begynner å stinke. Når du kjenner en eim, så er det naturens måte å fortelle deg at det er på tide å vaske seg. Det er et rødt flagg, startet Bell fleipende med å fortelle, ifølge Page Six.

- Helt ærlig, så er det bare bakterier; Når man får bakterier, så bør man tenke «Kom deg i dusjen eller badekaret», la hun til før hun rettet oppmerksomheten mot Kunis og Kutchers uttalelser.

- Så jeg hater ikke det de gjør. Jeg venter selv til jeg kjenner stanken.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

Ektemannen Shepard utdypet videre:

- Tidligere badet vi barna våre hver kveld som en del av legge-rutinen, men så begynte de å legge seg selv og rutinen forsvant. Da ble det fort sånn at vi måtte spørre hverandre: «Når var sist gang du badet dem?».

LES OGSÅ: - Hun vil ha barnebarn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer