Chris Hemsworth:

Vekker oppsikt med humoristisk stikk

Chris Evans fikk trolig ikke den gratulasjonen han hadde håpet på.

SPØKEFUGL: Hollywood-stjernen Chris Hemsworth dro en aldri så liten spøk i anledning Chris Evans 40 årsdag. Foto: Instagram / chrishemsworth
SPØKEFUGL: Hollywood-stjernen Chris Hemsworth dro en aldri så liten spøk i anledning Chris Evans 40 årsdag. Foto: Instagram / chrishemsworth Vis mer
Publisert

På søndag fylte Hollywood-stjernen Chris Evans 40 år, og i den anledning tok «Avengers»-kollegaen Chris Hemsworth (37) seg friheten til å spøke litt med jubilanten.

Til ære for bursdagsbarnet delte nemlig 37-åringen et Instagram-innlegg. Haken er imidlertid at bildet ikke viser Evans, men en annen Chris - nemlig Chris Pratt (41).

«Gratulerer med 40-årsdagen, Chris Evans. Du vil alltid være nummer én i min bok», skrev Hemsworth spøkefullt til en selfie av seg selv og Pratt.

- Ser annerledes ut

Hemsworths bilde ser for øvrig ut til å være tatt bak kulissene i den kommende filmen «Thor: Love And Thunder», der både Hemsworth og Pratt er klare for å gjenskape Marvel-rollene sine.

Den australske stjernens humoristiske gratulasjon til Evans ble raskt plukket opp av mediene, deriblant People. Reaksjonene i kommentarfeltet har heller ikke latt vente på seg.

I skrivende stund har innlegget fått over fem millioner likerklikk, og det er tydelig at flere av fansen slenger seg med på Hemsworths påfunn.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

«Chris Evans ser annerledes ut», kommenterer en humoristisk, mens en annen skriver:

«Oi. Chris har endret seg gjennom årene», etterfulgt av flere emojier som gråter av latter.

Andre dro derimot spøken et steg videre, og tok med en annen kjent Chris' i miksen.

«Kom igjen … Det er selvfølgelig Chris Pine», spøker en fan.

«Det er ikke Chris Evans, det er Chris Pine », følger en annen opp med.

DRATT INN I SPØKEN: Det var ikke bare Chris Evans og Chris Pratt som ble nevnt under Chris Hemsworths Instagram-bilde, men også skuespiller Chris Pine. Foto: Splash News / NTB
DRATT INN I SPØKEN: Det var ikke bare Chris Evans og Chris Pratt som ble nevnt under Chris Hemsworths Instagram-bilde, men også skuespiller Chris Pine. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Svigerfaren tok feil

Det er imidlertid ikke bare Chris Evans som har blitt «forvekslet» med Chris Pratt, men også omvendt. I fjor ble nemlig Pratt tatt for å være Evans, ifølge People.

Den gang forvekslet Arnold Schwarzenegger (73) Pratt med Evans i anledning en virtuell samtale for Greater Good, som ble arrangert av «Parks and Recreation»-stjernen.

Da Schwarzenegger, som for øvrig er Pratts svigerfar, kom inn i samtalen refererte han til Pratt som «Marvel»-kollegaen sin, før han raskt korrigerte seg selv.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

- Hei, Chris Evans, sa han den gang, før han raskt uttalte:

- Ikke Chris Evans. Beklager. Jeg tullet til dette fra starten av, Chris Pratt.

Responsen fra Pratt var heldigvis i form av latter, mens Schwarzenegger ba om unnskyldning til stjernen.

- Beklager det. Jeg burde vite navnet ditt, du er min favoritt svigersønn.

Pratt svarte deretter med:

- Jeg er din eneste svigersønn! Jeg burde være favoritten din.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Fikk en datter

Chris Pratt er nemlig gift med Arnold Schwarzeneggers datter, Kathrine Schwarzenegger (31). I fjor fikk de også sitt første barn sammen, datteren Lyla Maria.

Babynyheten var det Schwarzeneggers bror, Patrick Schwarzenegger (27), som røpet overfor Entertainment Tonight.

- De har det flott - kjøpte akkurat en liten gave, sa han den gang.

BLE FORELDRE: I fjor fikk Hollywood-paret sitt første barn sammen. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
BLE FORELDRE: I fjor fikk Hollywood-paret sitt første barn sammen. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer

Timer senere bekreftet også paret selv familieforøkelsen.

«Vi er fra oss av begeistring over å annonsere fødselen til datteren vår, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Vi kunne ikke vært lykkeligere», skrev Pratt på Instagram.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

LES OGSÅ: - Min første jobb var å vaske brystpumper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer