Anthony Loffredo:

Vekker oppsikt med dette

Hevder han er 34 prosent romvesen.

"SVART ROMVESEN": Franske Anthony Loffredo har fått mye oppmerksomhet verden over for hans ekstreme forvandling. Video: IG / TheBlackAlienProject. Vis mer
Publisert

- Helt fra jeg var ung har jeg vært lidenskapelig opptatt av mutasjoner og transformasjoner av menneskekroppen.

Det uttalte den 33 år gamle franskmannen Anthony Loffredro til den franske avisen Midi Libre i 2017.

I dag, fire år senere, er kroppen hans heldekket av tatoveringer, og nesen, ørene og fingre er fjernet. På Instagram viser han fram ulike inngrep under navnet «Black Alien Project».

Han hevder også at han er 34 prosent romvesen.

STÅR FREM: Oli London identifiserer seg ikke lenger med sitt britiske opphav. Video: Oli London/Youtube. Rød Løper/Celina Morken Vis mer

Endret livet

Det var da Loffredro var i 20-åra og jobbet som vekter at han innså at han ville gjøre noe annet i livet.

- Det sa bare «klikk» da jeg var sikkerhetsvakt. Jeg innså at jeg ikke levde livet mitt som jeg ønsket. Da jeg var 24 år stanset jeg alt og dro til Australia, uttalte han til Midi Libre, og fortsatte:

- Det har blitt normalt, til og med ubevisst, at jeg konstant tenker på hva planen min er de neste månedene. Jeg elsker å gå i skoene til en skummel karakter.

Og skummel, det er han.

UVENTET VENDING: Crystal og Candice meldte seg på reality-programmet «Naked and Afraid of Love» for å finne mannen i sitt liv, men endte opp med å forelske seg i hverandre. Video: Kine Falch / Discovery+ Vis mer

Fjernet nese, ører, overleppe og fingre

33-åringen har fått utført en rekke inngrep for å modifisere kroppen. Kroppen er tatovert i sort, tunga er delt i to, nesa og ørene er fjernet og det øverste av overleppa er tatt bort.

I tillegg har han fått operert inn flere deler i skallen for å skape et mer romvesenlignende uttrykk, og nå har han fjernet to fingre på venstre hånd. Den seneste operasjonen er utført i Mexico.

«Jeg er på den andre siden av kloden for å fortsette min reise. Operasjonen gikk bra, enda en drøm som har gått i oppfyllelse», skriver han til et innlegg på Instagram.

Han har tidligere uttalt i et Instagram-innlegg at han også drømmer om å fjerne all hud på kroppen og erstatte det med metall.

Alt viser han fram til sine 766 000 følgere på Instagram - et antall følgere som øker for hver gang man oppdaterer siden.

27 år gamle Nadia Lauricella er født uten armer, med underutvikla bein og krum ryggrad. Video: Tiktok / Nadia Lauricella. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Får både ris og ros

Loffredros kontroversielle kroppsmodifiseringer splitter imidlertid følgerne hans. Enkelte setter spørsmålstegn ved hvorfor han ønsker å gjøre det, mens andre hyller ham.

«Dette er forstyrrende OG fascinerende på samme tid. Jeg tror ikke jeg kunne gjort det, men tommel opp for at du lever drømmen din», kommenterer en følger.

«Gratulerer med å gå videre i prosjektet! Det er helt fantastisk», skriver en annen.

Det finnes også de som kritiserer valgene om å fjerne enkelte kroppsdeler, av en helt spesiell grunn:

«Åpenbar mangel på respekt for de som er så uheldige og har mistet lemmer og leter etter måter å få menneskekroppen til å fungere på», skriver en, mens en annen legger til:

«Du kommer 100 prosent til å angre på dette en dag».

LES OGSÅ: Om hårtapet: - Ble psykisk nedbrutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer