Chris Hemsworth:

Vekker oppsikt med dette

«Thor»-skuespiller Chris Hemsworth setter fyr på nettet med nytt bilde.

FORANDRET SIDEN DETTE: Den australske skuespilleren Chris Hemsworth har trent seg til betydelig merr muskler siden dette bildet ble tatt under San Sebastian Filmfestivalen i 2018. Foto: NTB
FORANDRET SIDEN DETTE: Den australske skuespilleren Chris Hemsworth har trent seg til betydelig merr muskler siden dette bildet ble tatt under San Sebastian Filmfestivalen i 2018. Foto: NTB Vis mer
Publisert

I Chris Hemsworths nyeste instagrambilde er det klart og tydelig at skuespilleren har trent armer. På bildet står Hemsworth på settet til «Thor: Love and Thunder» ved siden av filmens regissør, Taika Waititi. Det er vanskelig å ikke legge merke til at den australske skuespillerens armer, med store muskler og utstikkende blodårer.

Både fans og kollegaer fra bransjen var kjappe til å kaste seg inn i kommentarfeltet for å måpe over «Thor»-skuespillerens muskuløse armer.

Hemsworths stuntmann, Bobby Holland Hanton, forteller at han har slitt med å holde følge med Hemsworts intense treningsregime i den siste tida, på det australske radioprogrammet Fitzy and Wippa.

- Alle sier sånn, wow se så svær han er, og jeg er bare sånn, «jupp, dritbra, jeg er stuntmannen hans», sier han med glimt i øyet.

Hanton forteller at han og Hemsworth må ha akkurat samme treningsregime og diett. I følge ham innebærer det intense regimet blant annet syv måltider og to treningsøkter om dagen.

- Vi må spise hver andre time, og det er blitt brysomt. Jeg nyter liksom ikke å spise lenger. Hver andre time må vi bare få i oss noen kalorier og trene to ganger om dagen, så det er et fult kjør, sier Hanton.

Hemsworth er aktuell med den nyeste installasjonen i Marvels «Thor»-serie, nemllig, «Thor: Love and Thunder». Filmen er i regi av den New Zealandske filmskaperen Taika Waititi og skal lanseres i 2022 ifølge filmdatabasen IMDB.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth får gjennomgå når han gjester Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

Skuespilleren er også kjent for sine roller i filmer som Rupert Sanders' «Snow White and The Huntsman» (2012), skrekkfilmen «Cabin in The Woods» (2011).

LES OGSÅ: «Nesten ikke til å tro»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer