Gwyneth Paltrow:

Vekker oppsikt med dette

Skuespiller Gwyneth Paltrow deler sjeldent bilde under Thanksgiving-feiringen.

MINNES: Stjerneskuespiller Gwyneth Paltrow postet et Instagram-bilde av seg selv og begge barna under Thanksgiving torsdag. Bildet var tatt i anledning Paltrows avdøde fars bursdag. Foto: Gwyneth Paltrow/Instagram
MINNES: Stjerneskuespiller Gwyneth Paltrow postet et Instagram-bilde av seg selv og begge barna under Thanksgiving torsdag. Bildet var tatt i anledning Paltrows avdøde fars bursdag. Foto: Gwyneth Paltrow/Instagram Vis mer
Publisert

Torsdag var det duket for den årlige høytidsdagen Thanksgiving. I de mange tusen hjem, særlig i de amerikanske, er det tradisjon å samles til bords med sine kjære for å innta fylt kalkun og pai på festdagen.

De amerikanske stjernene tok også selvsagt del i feiringen - blant andre Gwyneth Paltrow (48).

Sjeldent bilde

På takkefesten postet den Oscar-belønte skuespilleren og tobarnsmoren et oppsiktsvekkende bilde med sine 7,4 millioner Instagram-følgere.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Stjerneskuespilleren hadde nemlig tatt med seg barna til sin avdøde far Bruce Paltrows gravplass, for å hedre ham på det som skulle ha vært fødselsdagen hans. I år falt den på Thanksgiving.

Paltrow gikk bort i 2002 som følge av komplikasjoner etter munnhulekreft, samt lungebetennelse.

På det delte bildet sto stjernen og datteren Apple (16) arm i arm i hver sine sorte jakke, mens sønnen Mose (14) befant seg bak Paltrow på en trebenk.

Til bildet skriver Hollywood-stjernen blant annet:

«På denne dagen fikk jeg muligheten til å besøke min fars hvilested (på bursdagen hans) med disse to kjærlighetene i livet mitt. Gledelig Thanksgiving. Livet har utrolig mange opp- og nedturer».

Skuespiller Gwyneth Paltrow og Chris Martin skilles Video licensed from Splash News / All Over Press Vis mer

48-åringen, som tidligere var gift med Coldplay-vokalisten Chris Martin (43), er svært aktiv i sosiale medier. Hun har flere ganger postet små blinkskudd av seg selv og datteren. Bilder med begge barna har det derimot vært lite av.

«Se7en»-stjernen har tidligere vært åpen om sin fars død i et nyhetsbrev. I brevet skrev hun blant annet om gifteringen hans, ifølge Daily Mail.

ÅPEN: Skuespiller Gwyneth Paltrow har vært åpen om hvordan farens død har hatt innvirkning på henne. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB
ÅPEN: Skuespiller Gwyneth Paltrow har vært åpen om hvordan farens død har hatt innvirkning på henne. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer

«Jeg passer på gifteringen hans. Jeg stiller den spørsmål. Jeg føler at den beskytter meg. Jeg føler virkelig på energien fra sjelen hans. Jeg tror ikke den forsvinner», skrev skuespilleren.

FAMILIE: Gwyneth Paltrow er datter av den avdøde regissøren Bruce Paltrow og skuespilleren Blythe Danner. Her fotografert på en filmpremiere i 2002. Foto: Berliner Studio/bei/rex/NTB
FAMILIE: Gwyneth Paltrow er datter av den avdøde regissøren Bruce Paltrow og skuespilleren Blythe Danner. Her fotografert på en filmpremiere i 2002. Foto: Berliner Studio/bei/rex/NTB Vis mer

Deler på Thanksgiving

Også flere amerikanske berømtheter benyttet høytidsdagen til å dele rørende, gledesfylte innlegg på Instagram.

«Friends»-stjernen Jennifer Aniston (51) viser frem sin firbeinte venn, valpen Lord Chesterfeld, og skriver følgende: «Vi er takknemlig», etterfulgt av to emojier som skal forestille foldede hender og et hjerte.

Aniston skal ha adoptert valpen for en måned siden, ifølge People.

Skuespiller Reese Witherspoon (44) tilbrakte torsdagen sammen med familien. «Lovlig blond»-stjernen postet i den anledning et bilde av seg selv smilende, side om side med ektemannen Jim Toth (50) og barna Ava Elizabeth (21), Deacon Reese (17) og Tennessee James (8) rundt et pådekket bord.

«Gledelig Thanksgiving fra vår familie til din. Føler meg veldig takknemlig for alle offentlig tilsatte, helsepersonell og folk som hjelper andre i dag. Og jeg er dypt takknemlig for ALLE. Sender min kjærlighet», skriver stjernen til bildet.

Familietid ser også ut til å være viktig for artist John Legend (41) og modellkona Chrissy Teigen (34) under Thanksgiving. 41-åringen delte et glimt av Teigen sammen med barna Luna Simone (4) og Miles Theodore (2) på festdagen.

«Så takknemlig for disse tre. Gledelig Thanksgiving!», lyder det under bildet.

«Pitch Perfect»-skuespilleren Rebel Wilson (40) feiret Thanksgiving på en snødekt fjelltopp ut fra Instagram-bildet hennes å dømme. Med staver i hendene iført brunt og grønt fra topp til tå, smilte den lysluggede stjernen fornøyd til kameraet.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

LES OGSÅ: Sjokkerer med vektnedgang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer