Hilary Duff:

Vekker oppsikt med brystpumpe-bilde

Gikk i fotsporene til stjernekollega.

VIL FJERNE TABUER: Skuespiller Hilary Duff har delt et oppsiktsvekkende bilde på Instagram, som nå blir hyllet av fansen. Foto: NTB Scanpix
VIL FJERNE TABUER: Skuespiller Hilary Duff har delt et oppsiktsvekkende bilde på Instagram, som nå blir hyllet av fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I oktober kunne den amerikanske skuespilleren Hilary Duff (31) og kjæresten Matthew Koma (31) ønske datteren Banks Violet Bair (2 md.) velkommen til verden.

Duff, som fra før har sønnen Luca Cruz Comrie (6), fra ekteskapet med ishockeyspilleren Mike Comrie (38), har siden den gang delt en rekke bilder av sitt nye familietilskudd på sosiale medier.

Kopierte stjernekollega

At Duff ikke er redd for å vise den ufiltrerte versjonen av livet som småbarnsmor, er en kjent sak.

For det er som regel ikke synonymt med en glamorøs tilværelse. Bleieskift, amming, våkenetter og gulpekluter til tross - etter at Duff la ut et bilde på Instagram, hvor hun tar i bruk en brystpumpe, hylles hun som både elegant og vakker.

Se dette innlegget på Instagram

Am I doing this right? 😛

Et innlegg delt av Hilary Duff (@hilaryduff)

Bildet Duff har latt seg inspirere av, er hentet fra en nylig fotoshoot med Rachel McAdams (40) for magasinet Girls. Girls. Girls.

- Gjør jeg dette riktig?, skriver Duff som en humoristisk kommentar under bildet.

Dermed blir de to stjernene de siste tilskuddene i en lang rekke kjendiskvinner som bruker plattformen sin til å normalisere og fjerne tabuer rundt amming.

Saken fortsetter under:

Også i 2017 vakte Duff oppsikt på Instagram, da hun delte et bilde av seg selv i badedrakt, med en åpenhjertig tekst om forholdet til egen kropp.

På bildet kan man se Duff som er avbildet bakfra med sønnen i armene. 31-åringen forklarte at hun valgte å dele den uretusjerte sannheten med jenter i alle aldre, med formål om å styrke kvinners selvbilde.

- Jeg deler dette på vegne av unge jenter, kvinner og mødre i alle aldre. Etter en lang innspillingsperiode, nyter jeg ferien med min sønn, som jeg også har vært lenge borte fra, skrev hun innledningsvis og fortsatte:

- Ettersom ulike nettsteder og magasiner elsker å lage artikler basert på «kjendisenes mangler eller feil», vel - jeg har det!, skrev Duff og henviste til bildet.

- Kroppen min er sunn

Videre skrev skuespilleren at hun hadde sett seg lei av det glorifiserte livet som ofte portretteres i sosiale medier, og kroppspresset som følger med denne trenden.

- Kroppen min har gitt meg mitt livs største gave: Luca, for fem år siden. Jeg fyller 30 år i september og kroppen min er sunn og tar meg dit jeg vil. Kvinner, la oss være stolte over hva vi har, og slutte å kaste bort dyrebar tid på å ønske at man kunne vært annerledes, bedre og uten «feil».

Innlegget fikk bred omtale i internasjonale medier, og mange hyllet Duff for å være en viktig stemme i en uhyrlig aktuell debatt omkring det uoppnåelige idealet som ofte fremmes av blant andre popstjerner og kjendiser.

LES OGSÅ: Ble ranet etter Instagram-blemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer