Demi Lovato:

Vekker oppsikt med bisarr avsløring

Superstjernen gir ut ny serie hvor hen prøver å oppdage utenomjordiske besøk.

UFO-JAKT: Demi Lovato hevder hen har fått kontakt med det utenomjordiske. Foto: David Fisher/REX/NTB
UFO-JAKT: Demi Lovato hevder hen har fått kontakt med det utenomjordiske. Foto: David Fisher/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For «Disney»-stjerne Demi Lovato (29) har ikke livet vært en dans på roser. For tre år siden mistet hen nesten livet etter en alvorlig heroinoverdose, og hen har vært åpen om depresjon, rusavhengighet og spiseforstyrrelser.

I fjor gikk hen også gjennom både en offentlig forlovelse med Max Ehrich, og et påfølgende offentlig brudd.

Tidligere i år sto Lovato frem som både panseksuell og ikke-binær. Det betyr at hen ikke har kjønnsidentitet som jente eller gutt, og at hen ønsker å omtales kjønnsnøytralt.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

UFOrklarlig opplevelse

Selv om det i all hovedsak er privatlivet Lovato har skapt overskrifter for, er det nå hens nye prosjekt som vekker oppsikt. Nå er hen ute med serien «Unidentified», hvor 29-åringen er på romvesenjakt.

Ifølge Entertainment Weekly følger den fire episoder lange serien Lovato, søsteren hens og bestevenn Matthew i «sitt forsøk på å avdekke sannheten om UFO-fenomener».

Trioen møter folk som hevder å ha blitt bortført av romvesen, angivelige øyenvitner, og de prøver å grave frem hemmelige rapporter fra myndighetene.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Til nettstedet hevder Lovato at hen selv har sett en UFO med egne øyne.

- Jeg hadde en ganske spesiell opplevelse på 28-årsdagen min. Jeg fikk romvesenkontakt, og det var en ganske utrolig opplevelse. Siden det begynte jeg å undersøke dette mer, og jeg ville lage en serie om det, sier hen.

- Plutselig dukket noe opp

Artisten har tilsynelatende ikke fått noen kritiske spørsmål fra nettsiden, som hvor forskningsbasert serien er, og om de har funnet noen konkrete bevis.

At det finnes flyvende objekter som man ikke har kunne identifisere er imidlertid kjent. Tidligere i år ble det også kjent at det amerikanske forsvarsdepartementet ville offentliggjøre rapporter fra det som er oppdaget om UFO-er.

STORE LYS: Demi Lovato hevder at hen har sett en UFO med egne øyne. Foto: Diggzy / Shutterstock / NTB
STORE LYS: Demi Lovato hevder at hen har sett en UFO med egne øyne. Foto: Diggzy / Shutterstock / NTB Vis mer

Pentagon har også opprettet en UFO-arbeidsgruppe for å undersøke ukjente flygende gjenstander rundt militærbaser. Nå har de altså fått konkurranse fra Demi Lovato.

- Vi kikket på stjernene og forsøkte å følge en protokoll for å få kontakt, og plutselig dukket noe opp rett over oss på himmelen. Det var store lys som laget et slags spørsmålstegn på himmelen, og så ble det bare borte. Jeg innså da at livet mitt sannsynligvis ville endre seg på en spirituell måte, fordi jeg har en spirituell forbindelse til denne reisen, forklarer Lovato videre.

Trodde hen bare astral-projiserte

29-åringen mistenker også at hen en gang ble bortført av romvesen. Etter å ha snakket med «bortføringsofre» kom hen frem til at hen hadde en liknende opplevelse.

- Jeg hadde en opplevelse hvor jeg følte at jeg astral-projiserte i søvne, og nå innser jeg at det kanskje ikke var det, men at jeg muligens dro et sted, sier hen.

VEKKER OPPSIKT: Anastasia forteller at mange synes hun ser litt merkelig ut, men at flere har påpekt at det nye utseende hennes kler personligheten hennes. Video/Bilder: _just__queen_ @TikTok/Instagram. Reporter: Celina Morken / Dagbladet TV. Vis mer

Teorien til sangstjernen er at romvesen begynte å dukke opp på 40-tallet da mennesker begynte å lage atomvåpen. Hen tror også at de lever på jorda blant oss og at vi ikke innser det.

LES OGSÅ: Eks-forloveden raser mot stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer