TURTELDUER PÅ TUR: Artist Solange Knowles og hennes ferske ektemann Alan Ferguson på vei fra strandhotellet sitt i Miami, der de begynte bryllupsreisen, og til flyplassen - der turen gikk videre til eksotiske Brasil. Foto: Stella Pictures
TURTELDUER PÅ TUR: Artist Solange Knowles og hennes ferske ektemann Alan Ferguson på vei fra strandhotellet sitt i Miami, der de begynte bryllupsreisen, og til flyplassen - der turen gikk videre til eksotiske Brasil. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vekker oppsikt med bilder fra bryllupsreisen

Nygifte Solange Knowles skaper begeistring med bildene fra Brasil.

Publisert

SEOGHØR.NO: I midten av november giftet artist Solange Knowles (28) seg med musikkvideoregissør Alan Ferguson (51) i New Orleans.

Storesøster og superstjerne Beyoncé Knowles (33) og ektemannen Jay Z (44) var selvskrevne gjester i det gjennomført helhvite bryllupet.

Da det nygifte paret feiret ekteskapsinngåelsen i sus og dus på bryllupsreisen sin, var det derimot sterke farger som var i fokus.

Mid

Ein von S A I N T R E C O R D S (@saintrecords) gepostetes Foto am

Flere som følger Solange sin Instagram-konto har latt seg begeistre av de fargerike, stilistiske bildene fra det romantiske oppholdet i Brasil.

 

Always looking out.....

A photo posted by S A I N T R E C O R D S (@saintrecords) on

Thank you Trancoso for being the most magical lil place to "honey our moon".... Brazil could not have been kinder to us and our love.....

Ein von S A I N T R E C O R D S (@saintrecords) gepostetes Foto am

Uxua. Lovely place. Lovely people.

Ein von S A I N T R E C O R D S (@saintrecords) gepostetes Foto am

Solange og Alan reiste nemlig til Trancoso i eksotiske Bahia, Brasil. Og der lot 28-åringen tilsynelatende kreativiteten flomme, noe som resulterte i svært originale bilder fra bryllupsreisen.

 

Utradisjonell brud

Det kom som en overraskelse da paret giftet seg. Artisten hadde vært sammen med Alan Ferguson i lang tid, men ingen visste at paret var forlovet.

Hvitt var altså temaet for bryllupet, og bruden selv hadde valgt en utradisjonell drakt.

I gjennomført 1970-talls-stil hadde bruden buksedress med sleng i bena, luftig frisyre, flere ringer og rød leppestift. Det var den velkjente Stephane Rolland som hadde designet buksedressen.

UTRADISJONELLE: Solange Knowles og Alan Ferguson hadde et utypisk bryllup.  Foto: Stella Pictures
UTRADISJONELLE: Solange Knowles og Alan Ferguson hadde et utypisk bryllup. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Dette er dama som utløste heiskrangelen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer