Erling Braut Haaland:

Vekker oppsikt: - Ikke meningen

Flere britiske medier omtaler pangstarten.

GLAD: Erling Braut Haaland er storfornøyd etter seriens sjette seier. Foto: Action Images via Reuters/Ed Sykes/NTB
GLAD: Erling Braut Haaland er storfornøyd etter seriens sjette seier. Foto: Action Images via Reuters/Ed Sykes/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det britiske fotballaget Manchester City briljerte forrige sesong da de tok «The Treble» og vant Premier League, Champions League og FA-cupen. Dette klarte de med den norske vikingen Erling Braut Haaland (23) i spissen.

Nå er Premier League i gang igjen, og Manchester City har lagt bak seg sine første kamper og kan juble over forrykende start på sesongen. De har vunnet seks av seks mulige kamper.

Erling Braut Haaland har blitt en populær mann langt utenfor landegrensende. Under kolleksjonsvisningen til Dolche & Gabbana i Italia, var det en annen superstjerne som fikk møte superspissen. Video: Rød Løper Vis mer

Dersom de vinner sin neste kamp mot Wolverhampton blir både City og Haaland historiske - det vil nemlig være den beste seriestarten noensinne.

Nekter å tro det

City og Haalands pangstart har fått flere britiske medier til å klø seg i hodet.

«Det er ikke meningen at City skal være så gode så tidlig», heter det på The Mail on Sundays forside - tittelen er akkompagnert med et bilde av en jublende Haaland.

Foto: Faksimile / The Mail on Sunday
Foto: Faksimile / The Mail on Sunday Vis mer

Videre skriver de at City og jærbuen vanligvis starter sesongen med «merkelige resultater» - for så å komme senere.

«Sånn er det ikke i år. Det største komplimentet du kan gi er at det føles som om det er mars og ikke september».

- Håp og herlighet

Også The Sun og Mirror omtaler City og Haalands mulighet til å bli historiske.

«Haaland av håp og herlighet», skriver Mirror på sin forside - mens The Sun serverer en analyse av kampens første scoring.

Citys siste kamp var mot Nottingham Forest, hvor førstnevnte vant 2-0. Vår egen Haaland sto for en fin scoring, og hever seg godt etter skriveriene om hans mange brente sjanser.

Erling Braut Haaland og kjæresten Isabel Haugseng Johansen på luksusyatch utenfor Saint-Tropez. Video: Nora Skavhaug. Bilder: ©Agence / Bestimage, BACKGRID UK. Vis mer

Nå gjenstår det å se om den norske vikingen og de blåkledde lagkameratene lykkes i å oppnå historiens beste seriestart.

LES OGSÅ: Familiedramaet fortsetter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer