Maud Angelica Behn:

Vekker oppsikt i utlandet

Prinsessedatterens TV-deltakelse skaper oppmerksomhet.

OVERRASKET: Maud Angelica Behn er den eldste datteren til prinsesse Märtha Louise. Foto: Andreas Fadum/Se og hør
OVERRASKET: Maud Angelica Behn er den eldste datteren til prinsesse Märtha Louise. Foto: Andreas Fadum/Se og hør Vis mer
Publisert

Tirsdag hadde TV 2-programmet «Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm» premiere, hvor tolv kjendiser møtes for å kjempe om tittelen «Kokkeskolens stjerneelev».

Blant deltakene i det nye programmet finner vi prinsesse Märtha Louises (52) eldste datter, Maud Angelica Behn (20).

DUREK-nekt: I forbindelse med det nye TV 2-programmet «Kokkeskolen», tok vi en prat med Maud Angelica Behn. Video: Rød Løper. Reporter: Hanna Taugbøl. Vis mer

I den første episoden overrasket Behn stjernekokk og TV-rektor Eyvind Hellstrøm (74), da hun valgte å steke pastaen - i stedet for å koke den.

- Den ølpastaen … Jeg har alltid varmebehandlet pasta ved koking, men jeg har aldri sett at noen steker pasta. Det var helt nytt for meg, men det funket ikke i det hele tatt, sa Hellstrøm og la til:

- Jeg tipper at Maud ikke skjønte helt selv hva hun holdt på med. Man kan selvfølgelig vise til inspirasjon fra søsteren som hadde laget den til henne, men jeg tviler på at hun lagde den på den måten. På en annen side kan det hende det er sånn de har holdt på, men jeg må bare si at det er det rareste jeg har sett. Jeg tenkte bare: «herregud, hvordan kommer dette til å gå?».

20-åringens kokkelering har ikke bare vekket oppmerksomhet i norske medier - også i utlandet har Behns ølpasta skapt overskrifter.

HEMMELIG: Jan Tore Kjær er en av deltakerne i det nye TV 2-programmet «Kokkeskolen». Under matlaging går det galt, og først nå forteller han hva han holdt hemmelig for alle, inkludert Eyvind Hellstrøm. Video: Rød Løper Vis mer

«Reagerer umiddelbart etter Mauds oppførsel på sending - aldri skjedd før», skriver den svenske avisen Svensk Damtidning som omtaler hendelsen.

«Mesteparten av tiden er det prinsesse Märtha Louise som skaper overskrifter, ikke minst for forholdet til den skandaleombruste forloveden Durek Verrett. Men nå er det en helt annen person som står i rampelyset: datteren Maud Angelica Behn», skriver avisen og legger til:

«Når Maud skal servere en ølpasta, gjør hun noe høyst uventet. I stedet for å koke pastaen velger hun å steke den, noe som får den norske stjernekokken Eyvind Hellstrøm til å reagere.»

LES OGSÅ: Avbrøt London-tur og hastet hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer