Annika Momrak:

Vekker oppsikt i utlandet

Programlederenes stunt har fått internasjonal oppmerksomhet.

DYR DATE: Den unge programlederen ble auksjonert bort på årets innsamlingsaksjon. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DYR DATE: Den unge programlederen ble auksjonert bort på årets innsamlingsaksjon. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

NRKs TV-aksjon 2022 gikk i år til Leger Uten Grenser og deres arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

I år gikk aksjonen av stabelen søndag 23. oktober, og i den forbindelse var det flere som gjorde det lille ekstra for å samle inn penger til den ikke-statlige organisasjonen.

I tradisjonen tro, er det mange som auksjonerer bort ulike klenodium og andre objekter til inntekt for den veldedige organisasjonen, men den mest uortodokse metoden for å samle inn penger under årets innsamlingsaksjon, var det trolig programlederene i NRK-programmet 4ETG som sto for.

De auksjonerte nemlig bort et stevnemøte med kollega Annika Momrak (23) - noe hun overhode ikke hadde kjennskap til.

Det var VG som først omtalte saken.

Daten ble auksjonert bort på auksjonen.no, og innsalget fra NRK-kollegaene lød som følger:

«Hver dag får vi meldinger av folk som vil ta med Annika på date. Vanligvis ignorerer vi disse meldingene, men så innså vi at dette kan vi tjene penger på. Nå har du sjansen til å både støtte Annikas favorittorganisasjon, og samtidig få en drømmedate med Annika sjøl!»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer