Isabel Raad og Jaques O'Neill:

Vekker oppsikt i utlandet

Skal ha besøkt realitystjernen.

BLE MED TV-PROFILEN: Isabel Raad skal ha blitt med Jaques O'Neill på en meet and greet. Foto: Skjermdump fra TikTok, @akapinoybriton2020
BLE MED TV-PROFILEN: Isabel Raad skal ha blitt med Jaques O'Neill på en meet and greet. Foto: Skjermdump fra TikTok, @akapinoybriton2020 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kunne influenser og realityprofil fortelle at hun hadde blitt singel. På Instagram avslørte nemlig 28-åringen at hun og britiske Jack Beaumont (28) hadde gått hver til sitt.

Nå ser det imidlertid ut til at influenseren har en romanse på gang. Den siste tiden har det florert rykter om at Raad har funnet lykken med en annen realityprofil, Jaques O'Neill (23) kjent fra «Love Island UK».

Ifølge en TikTok-snutt kan det nå se ut til at bevisene er lagt på bordet.

Dukket opp sammen

Raad befinner seg for tiden i Manchester, og flere observante øyne har lagt merke til at hun ikke er alene.

En TikTok-video kan nemlig avsløre hvem hun besøker. Torsdag ble det publisert en snutt av «Love Island»-stjernen som holder en såkalt «Meet and Greet» i Bradford, der realityfansen får møte TV-profilen.

I bakgrunnen kan man se et kjent fjes, nemlig Raad som står ved presseveggen.

Det er dog ikke bare i Norge stjerneduoen vekker oppsikt. De britiske avisene The Sun og Daily Mail.

Ifølge førstnevnte avis ble Raad og O'Neill observert sammen på eventet, og en kilde skal ha uttalt at relasjonen «skal ha potensial».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer