Isabel Raad og Jaques O'Neill:

Vekker oppsikt i utlandet

Skal ha besøkt realitystjernen.

BLE MED TV-PROFILEN: Isabel Raad skal ha blitt med Jaques O'Neill på en meet and greet. Foto: Skjermdump fra TikTok, @akapinoybriton2020
BLE MED TV-PROFILEN: Isabel Raad skal ha blitt med Jaques O'Neill på en meet and greet. Foto: Skjermdump fra TikTok, @akapinoybriton2020 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kunne influenser og realityprofil fortelle at hun hadde blitt singel. På Instagram avslørte nemlig 28-åringen at hun og britiske Jack Beaumont (28) hadde gått hver til sitt.

Nå ser det imidlertid ut til at influenseren har en romanse på gang. Den siste tiden har det florert rykter om at Raad har funnet lykken med en annen realityprofil, Jaques O'Neill (23) kjent fra «Love Island UK».

Ifølge en TikTok-snutt kan det nå se ut til at bevisene er lagt på bordet.

KLEINT: Erik Sæter og Isabel Raad er begge profilerte «Paradise Hotel»-profiler, og har i år vært delaktige i castingprosessen. Her ser de klipp fra sin egen audition for første gang. Video: Viafree Vis mer

Dukket opp sammen

Raad befinner seg for tiden i Manchester, og flere observante øyne har lagt merke til at hun ikke er alene.

En TikTok-video kan nemlig avsløre hvem hun besøker. Torsdag ble det publisert en snutt av «Love Island»-stjernen som holder en såkalt «Meet and Greet» i Bradford, der realityfansen får møte TV-profilen.

I bakgrunnen kan man se et kjent fjes, nemlig Raad som står ved presseveggen.

Det er dog ikke bare i Norge stjerneduoen vekker oppsikt. De britiske avisene The Sun og Daily Mail.

Ifølge førstnevnte avis ble Raad og O'Neill observert sammen på eventet, og en kilde skal ha uttalt at relasjonen «skal ha potensial».

- Hun har virkelig funnet tonen med Jaques og liker å tilbringe tid med ham i UK.

Flørtet på Instagram

Under en nylig spørsmålsrunde på Instagram skal også Raad ha hintet til at hun har et godt øye til briten, ifølge The Sun.

På spørsmål om hvem av de mannlige deltakerne på «Love Island» hun liker best, skal hun ha svart «deg, kjære», og tagget 23-åringen.

NYTT PAR: I høstens «Paradise Hotel» har vi sett det har oppstått søt musikk mellom noen av deltakerne, og nå avslører de forhold. Video: Kine Falch/ Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Isabel Rad har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Ryktene om stjerneromansen har allerede svirret på sladreappen Jodel. Der nemlig flere bitt seg merke til armen øverst på Raads Instagram-story fra torsdag, rettere sagt klokken på håndleddet. Dette skal trolig være samme klokke som O'Neill bærer, mener flere Jodel-brukere.

Om det er romantikk i luften vites ikke, men den angivelige duoen følger hverandre på Instagram.

Datet kjendisdatter

Raad ble først et kjent fjes gjennom «Paradise Hotel» i 2015. Senere har hun fått sin egen serie ved navn «Isabel» på TV 2.

GNIST: Iselin Guttormsen og Catalin Andrei har måtte svare på romanserykter denne sesongen, og nå letter de enda mer på slørte om hva som egentlig skjer mellom dem. Reporter: Anita Kristiansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

O'Neill på sin side fikk sin debut i rampelyset gjennom åttende sesong av «Love Island».

Briten har tidligere vært sammen med «Love Island»-profil Gemma Owen (19), datter av fotballspiller Michael Owen (42).

LES OGSÅ: Risikerer fengsel for Instagram-bruk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer